Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol van az a Felvidék?
nem...
Most látom, hogy írtad, hogy ingyenes. Bocsi.
Köszi
Ezért kell fizetni, ha regisztrálok
Ide regelj be és ingyen lehet nézni netről a futamokat:
digisport.hu
Szia Peti, sziasztok!
Nem tudod, vagy valamelyikőtök nem tudja hol, és mikor adják a Talma versenyét ma Időmérőn az első helyet szerezte meg
Volt tegnap motorozás
hozok én neked kolbit hogy jol megemlegeted
én biztos nem 125öst vennék, persze attol függ milyen jogsid van
de én ezekből csipegetnék: yamaha ybr250, honda cbf250,
FAZER1000nek igaza van abba hogy sportmotorokon nehezebb megtanulni motorozni, kezelni őket, kényelmetlen ülléspozicció, csuklódat nyirja stb,, azok pályára valók,,,
Jó reggelt Lilly,
Pár szó... szerintem!
Mindkét motor nagyon jó a maga "kezdő, belépő" módján. egyszerűen és könnyen kezelhetőek könnyűek és nem dobnak le magukról tized szekundum alatt.
De!
A sportosságot az üléspozíciót, a kormányállást kicsit munkásabb a magadévá tenni. Most a motorkezelés, a menetbiztonság, a kanyarvétel biztos elsajátítása legyen a cél. A szűk kormánycsutkás motorokkal tény hogy valamivel nehezebb elsajátítani bizonyos mozdulatokat de ha biztosan fejlődsz plusz egy kis kondíciót is kell fejlesztesz akkor később egy 2mázsás gyorsvas se lesz probléma. Ha teheted tarts egyfajta fejlődésfüggő motorválasztást akkor kisebbre szoríthatod a rizikófaktorát egy rutintalanságból kialakuló sérülésnek. És még egy nagyon fontos dolog!
Soha ne hallgass másra, hiszen mindenki a sajátját nyomja, te sem vagy ezzel másképp
sziasztok skacok!tanacsot szeretnek!mit szoltok a Yamaha YZF-R125 MY09 re mint kezdo motoros csajnak hogy megtanuljon rajta? Az almom a Honda CBR 600 RR de most mar kezdem kisse belatni hogy megis kissebben kellene megtanulnom elobb. A Honda CBR 125os nem tetszik de Yamahaban nem olyan szornyu. Mik a tapasztalatok ezzel a mocival? Mert baratom azt mondja o 1 ilyen szarra nem ulne fel es hogy a csuklom is tonkre megy rajta.
Van egy uj pàr Pirelli Diablo Rosso gumim 120-180-as méretben. Jo gumi nagyon és passzol is a Fazerhez. Jo àron persze. Ha vkit érdekel: petivagyok@freemail.hu
Ezt úgy írod, mintha nem tudná bárki is, hogy ki az AGO
krisztianfz6,

mi a gond az adatlapommal?!
Elég hiányos az adatlapod.
Megérkeztek az új Yamaha logos, FZ6 és FZ1 feliratos tankpadok:
http://www.agomotors.hu/websho...
http://www.agomotors.hu/
websho...

Az kell neked...kolbi feszt
Otthonról is viszel?
nah majd egyszer veszek én is valami jo kis endurót
Békéscsabán lesz a kolbi feszt
jaj,
hármas könyv fogadó.. ismerjük űberfasza!
Jól látod.. endúrózni kurva jó viszont betonon kicsit karcsú.. egyenlőre recepció van nem tudok erősebbet venni. egyenlőre.
tavaly előtt egy CRF-l mentem azzal azé lehetett szaggatni. kakucson az első 10be benne voltam időbe. viszont kurva drága volt fenntartani...
hol lesz a fesztivál?
supermotorzni gondolom gyenge, egy "s" verzióval mentem, de az nagyon vérszegény volt
enduróként jol bevált? vagy csak motorztál vele
Alóspeténynél van egy fasza kajálda, szép nagy adagokat adnak, talán a főútvonalon , egy templommal szembe, ha jol emlékszem
érdemes megállni

én holnap Kolbászfesztiválra megyek
nem csak kicsit karcsú... csak lendületből lehet menni vele
Holnap valaki nem tart velünk?,
Bp- Alsópetény (nógrád m)- vác, komp- visegrád -szentendre felé?
vagy bármerre?
miért fogod a fejed xar vagy mi
E-s DRZ.