mentem z750el, régebbivel, ujabbal is, és még akkor haveromnak fz6ja volt és legyorsultam a z750 el, de nem is kérdéses hisz erősebb, szerintem a vezetővel volt a gond vagy nem volt fordulaton,,,
Te mint nagy z 750 fan:
A hétvégén mentünk a csapattal,elöl megyek a cimbivel:z 750,110 le,az új kasznis,haver mondja versenyezzünk. Kint voltunk,távolabb kocsik, 2-esben indultunk, (60-80 km/h-rol kb): folyamatosan távolodtam a végén végsebesség környékén több motorhossz volt közöttünk!(tükörben)
(a többiek szerint nagyon elmentem)
-meglepet azt gondoltam ő nyer pár hosszal
-kisebb a lánckerekem elöl
-az övé 12.... valamennyit megy 1-ben(nem volt fordulat?)
-a rajtot nem lehetett elrontani
Hát nem látjátok, hogy ez egy tákolmány? Az, hogy nincs index, a legkevesebb. Az idom törött, a belső műanyagok hiányoznak. De én arra lennék a legjobban kiváncsi, hogy egy idomos Fazernek miért van komplett N-es hátulja.......(utasülés+ülés alatti idom stb. ) A Fazeren van kapaszkodó, nem a nadrágszij van rábiggyesztve az utasülésre!
Habár nem hívtam fel őket, de nekem azért úgy tűnik/tűnhetne a logika alapján, hogy főleg autókkal foglalkoznak.
s mellesleg, van 1-2 autójuk is, HA tévednék, semmit sem vennék onnan
levegő szűrő 990ft olaj 1000ft ez kicsit drágállottam
A hétvégén mentünk a csapattal,elöl megyek a cimbivel:z 750,110 le,az új kasznis,haver mondja versenyezzünk. Kint voltunk,távolabb kocsik, 2-esben indultunk, (60-80 km/h-rol kb): folyamatosan távolodtam a végén végsebesség környékén több motorhossz volt közöttünk!(tükörben)
(a többiek szerint nagyon elmentem)
-meglepet azt gondoltam ő nyer pár hosszal
-kisebb a lánckerekem elöl
-az övé 12.... valamennyit megy 1-ben(nem volt fordulat?)
-a rajtot nem lehetett elrontani
Szerinted szaki?
De a tulaj miért adta akkor ennyire áron alul? max 600-800-ért számolhatták be. szvsz 800-850ért viheti bárki.
400.000 HUF-nyi euroért lehet kapni FZ1 blokkot. Erre minimum ennyit tartogatnék a nem látható, de előbb-utóbb biztos előjövő hibákra.
s mellesleg, van 1-2 autójuk is, HA tévednék, semmit sem vennék onnan