Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma vettem egy fasza nyakvédőt készülök a hűsebb időre
holnap elválik
Mész
szombaton fazer tura link
Szombaton valszeg Bp-Gyöngyös-Mátra-Eger-Lillafüred-Miskolc-Bp guriga, ha vkinek van kedve szóljon, kiv. FreePeti mert ő sose sörözik
lassan eljön a swift nek az olajcsere, ugyhogy vásároltam szűrőket,
levegő szűrő 990ft olaj 1000ft ez kicsit drágállottam
Egyél C vitamint,de rajtad az sem segít amilyen punnyadt vagy.Pedig még több mint 40 év.
áá én azt kerülöm,,, tegnap mohácson voltam ma meg kecskeméten fáradt is vagyok
mentem z750el, régebbivel, ujabbal is, és még akkor haveromnak fz6ja volt és legyorsultam a z750 el, de nem is kérdéses hisz erősebb, szerintem a vezetővel volt a gond vagy nem volt fordulaton,,,
Te mint nagy z 750 fan:
A hétvégén mentünk a csapattal,elöl megyek a cimbivel:z 750,110 le,az új kasznis,haver mondja versenyezzünk. Kint voltunk,távolabb kocsik, 2-esben indultunk, (60-80 km/h-rol kb): folyamatosan távolodtam a végén végsebesség környékén több motorhossz volt közöttünk!(tükörben)
(a többiek szerint nagyon elmentem)
-meglepet azt gondoltam ő nyer pár hosszal
-kisebb a lánckerekem elöl
-az övé 12.... valamennyit megy 1-ben(nem volt fordulat?)
-a rajtot nem lehetett elrontani

Szerinted szaki?
Mi van cb huszár,elrontottál gyárban mindent?
brékó-brékó itt vagyok
Freepeti vétel.
Igen?
Jé tényleg. Ha a blokknak nincs rossz hangja,köpköd le és 8 kilát megér!
most nézem, honda-szallerbeck. Lehet szombaton beugrok és rákérdezek, hogy mi a stejsz.
Hát nem látjátok, hogy ez egy tákolmány? Az, hogy nincs index, a legkevesebb. Az idom törött, a belső műanyagok hiányoznak. De én arra lennék a legjobban kiváncsi, hogy egy idomos Fazernek miért van komplett N-es hátulja.......(utasülés+ülés alatti idom stb. ) A Fazeren van kapaszkodó, nem a nadrágszij van rábiggyesztve az utasülésre!
LOGIKUSAN hangzik! 5 pont neked.
De a tulaj miért adta akkor ennyire áron alul? max 600-800-ért számolhatták be. szvsz 800-850ért viheti bárki.
bocs, fáradt vagyok. szóval mégegyszer: van 1-2 motorjuk is, de főleg autókkal foglalkoznak a logikám alapján.

400.000 HUF-nyi euroért lehet kapni FZ1 blokkot. Erre minimum ennyit tartogatnék a nem látható, de előbb-utóbb biztos előjövő hibákra.
Dehogy vették,beszámolták valamibe......................
Habár nem hívtam fel őket, de nekem azért úgy tűnik/tűnhetne a logika alapján, hogy főleg autókkal foglalkoznak.
s mellesleg, van 1-2 autójuk is, HA tévednék, semmit sem vennék onnan
Most néztem meg jobban, ha a blokk jó ennyit megér. Bagó.
Kereskedés?! és nincs a polcukon valami kis index besz áron.........