Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kulturáltabbak az autósok és jó a sör is :D
Szép környék.
Elvileg a jövő hétvége sem lesz sokkal hidegebb, csak hamarabb megy le a nap.
http://www.idokep.hu/elorejelz...
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy van-e valakinek, vagy ismerősötöknek 2005 FZS 1000-re túra plexi, minden megoldás érdekel, legfőképpen a Vario típusúak :-) vevő lennék, ha megtudunk egyezni...előre is köszönöm!
Sziasztok!
Féktárcsa kérdésem van: Mióta megvettem a motort van a bal első tárcsának egy kb. 2mm-es kotyogása a szegecselés mentén. Sugár irányban.
Többször rákérdeztem a szervizben, szerintük semmi baja nincs emiatt, sőt van Yamaha, aminek gyárilag is kottyan a tárcsája.
Az mondjuk biztos, hogy az eddigi 8000 km alatt nem vettem észre, hogy ez gondot okozna, de a kotyogásnál fogva rossz úton, kis sebességnél hallom ahogy klattyog, és ez zavar. A tárcsák egyébként még tök szépek, 5-5,1mm vastagok. (4,5mm a minimum)

Mit tanácsoltok? Új Yamaha tárcsát nem szeretnék az ára miatt. E-bay-en van csak balos is kb annyi km-rel mint nekem van benne, mondjuk 13 ezerért leszállítva.

Nem lehet ezeket a tárcsákat a szegecs mentén megbízhatóan javítani, vagy rápréselni a szegcsekre?
Ma voltunk délután egy Esztergom-Dobogókő-Csobánka karikán! Sok kollégával találkoztunk 16 fok volt és még elég De attól tartok idénre ez volt az utolsó gurulásom
jó kis túra lehetett.
bajmócon én májusban voltam.
van egy-két jó kanyar a környéken... meghát szrtapacska :D
A mai gurulás:
Selmecbánya-Körmöcbánya-Bajmóc
kis érdekesség, hogy amikor a szélcsatornában vizsgálják a gépet, az a Ruag nevű cég. Na én itt dolgozom...
http://youtu.be/GNYHcEJ2P7s
Fura lehet ezt így döntögetni
Azért motoroztál ma, remélem és mindenki más is
Ez lemaradt,Budapest M3 Shell kút.
Valaki holnap egy rövid Mátra túra 11 óra körüli indulással?
szemét Jim...
Itt meg még minden motoros nyomja mint állat... Tegnap este még kilenckor is volt vagy 18-20fok, mert rövidujjúban rohangáltam...

Szemét Japánok...

Üdv:Jim-X
Igen, sajna az a tizenöt fok kevés egész napos motorozáshoz, nekem legalábbis.
nem és nem csak reggel van hideg
Az idő tényleg jó, csak k_rva hideg van reggel.
Akkor nem mész
Hétfőn utána tudok érdeklődni a munkahelyemen, ha az nem késő Neked
jó idő hol élsz te nyúl
Urak, segítségre lenne szükségem (habár nem motoros): szükségem lenne metálszürke Opel Astra G bal oldali tükörre, mert egy köcsög geci lebombázta az enyémet... Hol érdeklődjek, hol találhatok ilyesmit? Igazából vmi tuti kis autósboltra v. bontóra gondoltam, de abszolút nem vágom a témát Bp-en!

Köszönöm
Peti jó idő lesz!
Bár egy nyakmelegítő mindig elfér a dobozban!
Milyet és meddig fox motorozni?
Nagyszerű, úgyis vasárnap lesz a guriga , most beszéltem a Cimbivel . Úgyhogy akár mind2-re is benevezhetsz Hombre