Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy van-e valakinek, vagy ismerősötöknek 2005 FZS 1000-re túra plexi, minden megoldás érdekel, legfőképpen a Vario típusúak :-) vevő lennék, ha megtudunk egyezni...előre is köszönöm!
Sziasztok!
Féktárcsa kérdésem van: Mióta megvettem a motort van a bal első tárcsának egy kb. 2mm-es kotyogása a szegecselés mentén. Sugár irányban.
Többször rákérdeztem a szervizben, szerintük semmi baja nincs emiatt, sőt van Yamaha, aminek gyárilag is kottyan a tárcsája.
Az mondjuk biztos, hogy az eddigi 8000 km alatt nem vettem észre, hogy ez gondot okozna, de a kotyogásnál fogva rossz úton, kis sebességnél hallom ahogy klattyog, és ez zavar. A tárcsák egyébként még tök szépek, 5-5,1mm vastagok. (4,5mm a minimum)
Mit tanácsoltok? Új Yamaha tárcsát nem szeretnék az ára miatt. E-bay-en van csak balos is kb annyi km-rel mint nekem van benne, mondjuk 13 ezerért leszállítva.
Nem lehet ezeket a tárcsákat a szegecs mentén megbízhatóan javítani, vagy rápréselni a szegcsekre?
Ma voltunk délután egy Esztergom-Dobogókő-Csobánka karikán! Sok kollégával találkoztunk 16 fok volt és még elég De attól tartok idénre ez volt az utolsó gurulásom
Urak, segítségre lenne szükségem (habár nem motoros): szükségem lenne metálszürke Opel Astra G bal oldali tükörre, mert egy köcsög geci lebombázta az enyémet... Hol érdeklődjek, hol találhatok ilyesmit? Igazából vmi tuti kis autósboltra v. bontóra gondoltam, de abszolút nem vágom a témát Bp-en!
Elvileg a jövő hétvége sem lesz sokkal hidegebb, csak hamarabb megy le a nap.
http://www.idokep.hu/elorejelz...
Féktárcsa kérdésem van: Mióta megvettem a motort van a bal első tárcsának egy kb. 2mm-es kotyogása a szegecselés mentén. Sugár irányban.
Többször rákérdeztem a szervizben, szerintük semmi baja nincs emiatt, sőt van Yamaha, aminek gyárilag is kottyan a tárcsája.
Az mondjuk biztos, hogy az eddigi 8000 km alatt nem vettem észre, hogy ez gondot okozna, de a kotyogásnál fogva rossz úton, kis sebességnél hallom ahogy klattyog, és ez zavar. A tárcsák egyébként még tök szépek, 5-5,1mm vastagok. (4,5mm a minimum)
Mit tanácsoltok? Új Yamaha tárcsát nem szeretnék az ára miatt. E-bay-en van csak balos is kb annyi km-rel mint nekem van benne, mondjuk 13 ezerért leszállítva.
Nem lehet ezeket a tárcsákat a szegecs mentén megbízhatóan javítani, vagy rápréselni a szegcsekre?
bajmócon én májusban voltam.
van egy-két jó kanyar a környéken... meghát szrtapacska :D
Selmecbánya-Körmöcbánya-Bajmóc
Fura lehet ezt így döntögetni
Szemét Japánok...
Üdv:Jim-X
Akkor nem mész
Köszönöm
Bár egy nyakmelegítő mindig elfér a dobozban!