Sürgősen keresek HASZNÁLHATÓ kapcsolási rajzot,nyelv mindegy,csak látható legyen mi hova megy.
esetleg ha van beszámozva..
cserébe tudok küldeni bladesector-ra meghívót
Én nyugodt szívvel megvenném tőled ezt a25öst is!
Ha, annyira egybe van és vigyáztál rá mint a 80as-ra jól jár aki megveszi tőled !
Az idomok meg emlékszem én is amikor vetted és mutattad a fórumon, már akkor olyanok voltam, de az a legkevesebb szerintem.
Semmi értelme papíroztatni kinti motort,vagy van már mo-i,vagy soha nem lesz míg ilyen törvényalkotók vannak,meg kell ezzel a parsztbandával barátkozni,vagy tényleg tele van lével a zseb és nem számítanak az összegek!
segédmotor: 50cm3-t meg nem haladó belsőégésű motor vagy legfeljebb 4kW teljesítményű egyéb motor hajt. Saját tömege max 350kg. legalábbis én így tudom, meg megnéztem egy kresz könyvben is és ott is így írja (2008)
Ja és persze már alátételve is van a rugó, rövid ideig jó volt de most már könnyebb behúzni a kuplungot (elnyúlt a rugó) és megint csúszik.Megfelelő Repsol 2T transmission olaj van benne persze.Ezért akarok új rugót csak nem tudom melyiket.
az a tapasztalatom hogy cserélni kell a lamellákat(fémeket is) és utánna nem kell izmos rugó
az xt-nek 1 ujjal simán behúzom és nem csúszik....
előtte meg mindenféle alátétek voltak a rugó alatt, a bowden szétjött olyan nehéz volt huzigálni
Szia ha a kétnyelvü adásvételire annak az embernek a neve kell aki forgalomba helyezi a gépet
ha nem az akkor sztem kell az adásvételi is aki behozta attól
de nem 100% ezt meg kell kérdezni
esetleg ha van beszámozva..
cserébe tudok küldeni bladesector-ra meghívót