Köszi a válaszokat! Van egy rakás alkatrészünk öcsémmel (simson váz meg csomó lom) megy egy pár használhatatlan blokk! nem ér annyit hogy hi
hírdetgessem, gondoltam leadom a méhbe! De van egy csomó érték is közötte azokat majd felrakom a Vaterára Vadi új Yamaha YBR 125-öe első sárvédő eredeti csomagban színre fújva (ezüst metál) ,250-es bandit kipuf, kormányok , stb....Ha valakit érdekel ,nézzen szét, ott!
Levegöt is állít? Azért ennyire nem bonyolult a Dt karbija. Az alapjárat állító csavar csak harang ezáltal a tű magasságán állít. Semmi köze a levegőnek.
Általában amit kézzel tudsz tekerni, az alapjárati, amit csavarhúzóval az a keverék csavar. Üdv
Meg tudná valaki mondani h hol lehet hátsó lámpát kapni dt-re? Egyszer már valaki be linkelt egy boltot csak nem emlékszem h melyik volt és hiába keresek vissza nem találom:(. Köszi!
én abból tudom ,hogy utánajártam interne-meg ilyenek és tudom, hogy az 53v német(enyém), az 53w meg pl svájci. de a tied nem léghűtéses?, mert a váz az nekem léghűtésesnek tűnik /a blokkot nem látom/ ,csak a lengővilla, meg az első dob fék miatt is. tudtommal azért van német svájci olasz türkmén stb. mert mindenhol különbözően folytott verziók kellettek.
itt van a két rá való lánckerék
ha biztosra akarsz menni, akkor ellenőrizd le a méretek alapján.
A fogyszámot pedíg számold meg és ahhoz képest válassz.
Ha beírod a cikkszámokat a WEBÁRUHÁZ keresőjébe, akkor egyből megtalálod a lánckerekeket.
láncot pedíg a JT erősített láncot ajánlom, ha olcsón akarod megúszni.
van hozzá minden ami máshol, vagy még több is, csak jobban körül kell nézni.
Használd a keresőket.
lehet túl kényelmes vagy!
de majd tavaszra talán lesz DT80 kategória is.
a japán járművek tipus jelein, ne is akarja teljesen kiigazodni mert úgy sem fog menni .
akkor számold meg hány szem van a láncodban az tuti, egyébként feletehetően német lc1-ed van
felmész a pinkmotors. vagy a motoroázis oldalára, és úgy emlélkszem, ott a gyártói alkatrészlistákban szerepel lc és lc2. és ha tényleg jól emlékszem, és ott szerepel akkor abbol rá tudsz jönni a válaszra. www.pinkmotors.huwww.motoroazis.huwww.nagyvas.hu
Mert kicsi az alapjárat és leáll.