Hát én nem vagyok nagy spíler fájlok feltöltésében, mondjuk ezt a neten túrtam, de ha mondtok vmilen oldalt ahová fel tudom tenni, akkor megpróbálom feltenni
Sziasztok
Mitől lehet az, ha ráteszem a világítást a motorra üzem közben , egy pillanatra megtorpan. Gyakorlatilag kb. 1 másodpercig kihagy a gyújtás. És valamikor ezt folyamatos világítás mellett is produkálja.
Világítás nélkül nincs hiba.
:) nekem is fekete volt
azon gondolkodtam hogy a hütörácsot lefujjam sötétkékre, jol nézett volna ki vele sztem
a mostanit is lehet lefujom kékre vagy fehérre majd ha nagyon unatkozom :D
ezt a 22 Nm honnan vetted, nekem kevésnek tűnik/bár nem vagyok tapasztalt szaki/. ilyet pl Crowa+kb 30 cm-es hajtószárral meghúzod rendesen oszt kész./szerintem/ a lényeg az átlós, és nagyon egyenletes meghúzáson van. persze ha a 30cm es szárra még ráraksz egy méteres csövet azzal már lehet gondokat előidézni tehát inkább ne. de a nyomatékkulcs a tuti, tehát ha van rá mód inkább azzal az előírt mértékben.
helló, figy! egyezzünk meg 4000ft-ban, mégiscsak gyári, persze karcolásos, világoskék színű, de ennyiért nem kapsz nagyon kézvédőt! itt az elérhetőségem: daniberinszki@freemail.hu
szép a moci csak az ezüst szinüre fujt kipufogot kenném át rettentö gyorsan feketére, a rács az már más tészta de sztem nagyon bénán fest igy ezüstösen
Sziasztok
Meg tudnátok mondani, hogy milyen jelentőséggel bír az, hogy a hengerfejet nem a gyári 22 Nm-es nyomatékkal húzom meg? Hanem mondjuk sokkal jobban...
Megcisnáltam az egyiket..így csináltam kivéve azt, hogy légtelenítés után már nem fektetem le...mivel nem vittem ki hanem csak itt bent a benti garázsba lefektettem..de mind 1 mert úgyis még holnap kell a másik szárba olaj mert nem volt elég..és akkor megint le légtelenítem... köszi a segítséget...
szerintem valahol van még ahhoz folytatás
pl opel hengerfejcsavarokat is ennyivel kell meghúzni, aztán még 3x 180fok tekerés
megtudnád mondani,hogy honnan lehet leszedni 125 Dt-hez azt a dokumentációt?
esetleg eltudnád küldeni/feltölteni valahová?
Kösz előre is!
Mitől lehet az, ha ráteszem a világítást a motorra üzem közben , egy pillanatra megtorpan. Gyakorlatilag kb. 1 másodpercig kihagy a gyújtás. És valamikor ezt folyamatos világítás mellett is produkálja.
Világítás nélkül nincs hiba.
azon gondolkodtam hogy a hütörácsot lefujjam sötétkékre, jol nézett volna ki vele sztem
a mostanit is lehet lefujom kékre vagy fehérre majd ha nagyon unatkozom :D
Vagy hasonló.
Meg tudnátok mondani, hogy milyen jelentőséggel bír az, hogy a hengerfejet nem a gyári 22 Nm-es nyomatékkal húzom meg? Hanem mondjuk sokkal jobban...
Akkor OFF-olk egy kicsit....VAN VALAKINEK ELADÓ KÉZVÉDŐJE?
komolyra fordítva, sztem olyan 4-5 ezer lehet, de nem tudom pontosan