Üdv. valaki nem tudná leírni, hogy hova kell (80as DT)-be beleakasztani a berúgótengelyen lévő rúgót mert sehogy se tudom berúgni belehet vele a motort de nem jön vissza a kar :( (most intéztem bele új berúgótengelyt és sehogy se tudom összerakni gondolom ezt így leírni nm egyszerű, de ha valaki letudná annak igen örülnék) köszönöm előre is a segítséget-segítségeket !
Hello
De van rajta mert nem az a naon régi olyan mint a dt 80-an csak a hátsó lengővilla 3-szög alakú de van gyárilag idom olyan kell rá mint a dt 80ccm-re ugyan az a idom jó a kipufogóra bal oldali kell rá havernak leszedtük róla és jó az enyémre iscsak nemtaláltam még sehol se én miskolci vagyok és kérek minden dt-st hogy segítsen nekem mert csak ez az egy idom hiányzik
nah császtok.
lassan lassna elkezdtem össze rakni a DT-t, de most meg akadtam..rövid a gáz bowden olajpumpához menő része...nincsen légszűrő szivacsom mert darabokra volt már szakadva és kell fékbetét az első fékbe...asszem ennyi....jövő héten össze elsz rakva....
Hello! köszi, de nagyon kezdetleges,és sorry a hibákért, ha lessz időm javítgatom, még sokmindent kell megcsinálni rajta. és szerintem ugyan az,ha a tárcsa mérete megeggyezik!
Ilyen nincs! Az oldaladnak a fórumjába, be kell írni minden üzenetnél, hogy milyen nap van és nem fogad el oda semmit :-D
Am jó kis oldal, ezt akartam írni: Helló! Nekem bejön az oldal, sok kereskedésnek, nincs ilyen hangulatos kis oladala!
Hello
Valaki nem tudna nekem segíteni van egy dt-m egy 50ccm és 1986-os évjárat na mindegy kellene nekem a bal oldalra a kipufogóhoz idom mert nekem csak onnan hiányzik.
helló!
Én már ma is mentem pedig itt már vagy 10-15 centi hó van:D. De lenne egy kérdésem. Mekkora a legnagyobb gumi amit be lehet paszírozni a DT 125-be? Mind előre mind hátulra.
Most ősszel is volt, hogy oylan tavaszias idő volt, mondom jaj de jó, de bevillant, hogy még csak most jön ez a köcsög tél, és mindentől elment a kedvem :-D
azé jó ott a nyár is szerintem az a tuti meg a tavasz de azé a nyár az jobb mivel még este is kint tudsz aludni ha van valami szal szerintem az adja a legjobban az ösz megt szar mert tiszta redva az út állandóan a falavelektöl meg iesmi szal tavasz meg nyár
Én nem szeretem amúgy a nyarat, mert az túl meleg, viszont az iskola szünet szempontjából jó, de a tavasz sokkal kellemesebb, minden frissen zöld, és nem sűlsz bele a bőrkabátba
De van rajta mert nem az a naon régi olyan mint a dt 80-an csak a hátsó lengővilla 3-szög alakú de van gyárilag idom olyan kell rá mint a dt 80ccm-re ugyan az a idom jó a kipufogóra bal oldali kell rá havernak leszedtük róla és jó az enyémre iscsak nemtaláltam még sehol se én miskolci vagyok és kérek minden dt-st hogy segítsen nekem mert csak ez az egy idom hiányzik
lassan lassna elkezdtem össze rakni a DT-t, de most meg akadtam..rövid a gáz bowden olajpumpához menő része...nincsen légszűrő szivacsom mert darabokra volt már szakadva és kell fékbetét az első fékbe...asszem ennyi....jövő héten össze elsz rakva....
Am jó kis oldal, ezt akartam írni: Helló! Nekem bejön az oldal, sok kereskedésnek, nincs ilyen hangulatos kis oladala!
Valaki nem tudna nekem segíteni van egy dt-m egy 50ccm és 1986-os évjárat na mindegy kellene nekem a bal oldalra a kipufogóhoz idom mert nekem csak onnan hiányzik.
Én már ma is mentem pedig itt már vagy 10-15 centi hó van:D. De lenne egy kérdésem. Mekkora a legnagyobb gumi amit be lehet paszírozni a DT 125-be? Mind előre mind hátulra.
http://yamahadt88.5mp.eu
árulod még a narancsod?
ez nem az időszámítás csak ekkorra rendeltem 25 fokot