Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül olyan embert aki tud csinálni gyújtás elktronikát 125-ös dt lc hez? Vagy olyan lelőhelyet ahol emberbarát áron lehet venni gyárit.
az a kormányolajlengés elektromágneses két szimmeringes 8 golyóscsapágyas kartergázbowden szűrőegysége ami a sztenderkapcsolóra van kötve és csak emelkedőn fékezéskor működik ha a benzincsapot tartalékra teszem
a bal oldali deknin van egy "kis dekni" ahova a gázkarból megy az olajbóvden (ahova megy be a fordulatszámmérő spirál is.) ott az olajbóvdenen ahogy kijön a dekniből kell lennie egy menetnek és rajta egy hosszabb (kb.3cm-s) "anya szerű" dolognak meg egy záróanyának amivel feszíted, hogy ne csavarodjon el magától. ott azt ha a deknitől a gázkar fele csavarod ki akkor többet kap ha a dekni felé hogy a bóvden kevésbé feszüljön akkor kevesebbet. remélem érthetően mondtam
Sziasztok! Valaki meg tudja nekem mondani hogy LC2-es 80-ason hogy lehet beállítani az olajmennyiséget, mert keményen köpi az olajat a drága. Elöre is köszi.:D
yamaha wr450! figy nekem van egy ötletem! bontóban veszel egy hűtőtakaró idomot, tök olcsón a motorodra, tök mind1 milyen a színe, és lefényezteted egy olcsó fényezőnél, a fényezés nem jön le és olcsóbb mint a gyári!
Az ügybe érdeklődnék, h van e még ilyen 49ccm-es táblácskád? Ha igen vevő lennék egyre. előre is köszönöm a válaszod.