Hali, majd az árajánlatot ird már meg ide a fórumba kiváncsi vagyok mennyiért csinálja meg.Mert megtudom én is csináltatni csak jó lenne nagyobb felbontású kép
Hali! Valaki nem tudna egy linket bedobni hogy honnan a francból szedjek le egy normális videószerkesztőt mert csinálnék egy videót a dt felújításról de egyszerűen nem találok egy egyszerű,de használható progit (legalább 14db-ot szedtem le de egyik szarabb mint a másik)
Jövőhéten fogom megtudni a pontos árát most csak saccolt a faszi aztmondta a hűtőidomokra max 2000ft a DT50R max 700ft a Monsteres meg max 200.Csináltatok a villámra ilyen matricát
Más: bukógombát hogy lehet csinálni?Csak mert gyakorolnám a kerekezést és nem lenne jó ha vázig lekopna a festék
Valaki ha ráérne nem nézné meg nekem hogy ami a tank alatt van a főkábelen egy szürke és egy fekete csatlakozó aljzat oda mi csatlakozik?Mert nálam lógnak a levegőbe.Köszcsi puszcsi láwcsi
az idöjárás eleinte faszának bizonyult egy kis endurozásra, de persze mégis kibaszott velem
~35 km lett volna oda vissza a dolog, szerettem volna meglátogatni valakit, de 4 centis jégen nem tudtam sokáig haladni DT-vel... az isten huzza bele a faszát a mai napba
félreérthetően írtam, az MZ bowdennel arra céloztam, hogy sokan írják ,hogy az is tök jó bele. biztosan, de amit itt csinálnak összehasónlíthatatlan minőségű, a 300ft-os MZ bowdennel. sztem bőwen megéri
Sziasztok!
Ha veszek gázbowdent akkor az egészet adják? mármint az elágazással együtt amiből megy egy a karburátorba meg egy a vízpumpába? avgy külön kell megvenni? ja és a neten hol tudnék venni tömítés készletet? köszi
szasztok..
itt több évjáratról is vannak elég nagy képek!