Én Egerbe mentem be 1ilyen kisebb motoros boltba azt mondta h ő nem tud adni csak simsonhoz utána bementem ilyen közepes motoros boltba ott meg azt mondta h csak Yamaha kereskedésbe tudok küllőt kapni :S
Nekem azt mondták a motoros boltba mikor bevittem az enyémet, hogy tudnak szerezni!igaz 1kis idő mert pestről hozná és nem sürven járnak fel! Szóval biztos lehet kapni! amúgy ez 1 kis szoci motor bolt, nem enduró+cross+újmotorok.
Csináltatok a 2 hűtő idomra új matricát úgyhogy ha kell valakinek szóljon és csináltatok annyit amennyi kell a postát meg megoldjuk.csináltatok még monster energy matricát is amin csak a karmolások lesznek és az 9cm széles lesz az első hátsó sárvédőre pont jó.van még dt50r matrica is az meg 25 cm széles a képeimnél megnézhetitek.ha kell valakinek más szinű az is megoldható
Sziasztok ma venni akartam 2db küllőt a motorba mondom a motoros boltba h ilyen küllőt akarok(mert bevittem 1 küllőt)és azt mondta h ilyen küllőt nem kapok csak ha van dirket DT-hez most tényleg nem lehet csak direkt DT het való küllőt kapni?
az hülyeség hogy megeszi a szimeringet meg ilyesmi amúgy a gyujtással is szoktak jáccani aki 100%-ba teszi én úgy hallotam amúg lehet tankolni szerintem ha tankolsz bele a motorba vagy 2L a teli tankhoz semmi baja nem lesz majd nyáron lehet kipróbálom
én vettem 4 litert a múlt héten, utána olvastam átkell állítani a karbit és jó is. egy üvegbe raktam, már 4 napja benne vannak különféle gumi csövek, eddig semmilyen elváltozást nem tapasztaltam, szóval szerintem nemeszi meg a dolgokat.
linkaska: Én most meg tudtam szervezni hogy az egyik haver valami ismerőséhez elvigye a power motoromat és kiméri nekem. Azt mondja tudja hogy mi szokott szétmenni és azt külön nem lehet kapni hozzá de ő meg tudja csinálni. (Lehet az IC-re gondolt nemtom). Ha véletlen sikerülne megcsinálni akkor majd megmondom hogy mivel volt a gond aztán lehet neked sem kell drágán szerezned egy újat.
Télen semmiképp se kezd a próbálkozást! Ilyenkor az ethanoltol még nehezebben indul. Én egyébként nyáron előszeretettel használom az 50:50 arányt, de sikerült má a 70% ethanol is, mert elszámoltam magam. Ott már nem volt meg a 170 paci, érezhetően gyengébb volt.
50% nál nyomatékosabb volt az alsó tartományokban, és gyengébb a felsőben, emellett kb 10% volt a többletfogyi. Kis ccm és teljesítmány mellé semmiképp sem ajánlanám.
Címe:
Visonta
Telefonszáma:
30/4073597
E-mail címe:
entalpia67@freemail.hu
Nekem meg volt a száma, de már nem találom.
50% nál nyomatékosabb volt az alsó tartományokban, és gyengébb a felsőben, emellett kb 10% volt a többletfogyi. Kis ccm és teljesítmány mellé semmiképp sem ajánlanám.