Milyen haragról beszélt te Macska János?Ki a pöcsöm kérdezett téged egyáltalán? Fasznak szólsz a másikhoz,ha nem neked pampog, guríjjad má magad falnak,hogy észhez térjél,helóka,méghogy nem te kezdted
karikának igaza van de mind1. Az viszont sztem vicces hogy 40 évesen elkezdesz itt oltani. Ez is az intelligenciádra utal bár nem érdekel egyáltalán. Nem vagyok sem motokrosszos sem szerelő. Augusztus óta van meg a motorom és azelőtt hozzá sem nyúltam ilyenekhez szóval fogalmam nincs semmiről. De hogy a lelki békéd helyreálljon akkor csak annyit mondok hogy 16 részletben lett meg a tömítés és abból csak a fele maradt a dugón. Remélem így már megfelel, vagy ha ez sem akkor őszintén le is sz*rom.
Nem is akartam "ODA" járni.....isten ments....voltam katona, tudom milyen, és miről beszélsz...
A piszkálódást nem Én kezdtem....
Lehet ilyen hangot is megütni és akkor nincs harag...
A szólásszabadság ilyen értelemben mindenkire, és rám is vonatkozik!
Csak arra kértelek, hogy próbálj meg másmilyen hangot megütni.
Látom ez nem sikerült....ezen nem is csodálkozom, az adatlapod átolvasása után. Off.
Bocs de ezzel a hsz-eddel magad minősítetted.
Nem kell itt fikázni másokat. Inkább segíts, úgy olvastam az adatlapodon értesz hozzá. Ha kigúnyolni jössz ide másokat, arra nem kíváncsi senki. Ennyi idősen a bölcsesség nagy erény!
Szép napot!
ha akkor igy néztél ki akkor mi ehet most?
Jó a cipő!
de sisak? hanyattvág 6.ban akkó milesz? ? ?
régi hagyomány ez
CRM & RX VS DT
emlékeztek még?
BÍRJÁTOK
A piszkálódást nem Én kezdtem....
Lehet ilyen hangot is megütni és akkor nincs harag...
Csak arra kértelek, hogy próbálj meg másmilyen hangot megütni.
Látom ez nem sikerült....ezen nem is csodálkozom, az adatlapod átolvasása után. Off.
Nem kell itt fikázni másokat. Inkább segíts, úgy olvastam az adatlapodon értesz hozzá. Ha kigúnyolni jössz ide másokat, arra nem kíváncsi senki. Ennyi idősen a bölcsesség nagy erény!
Szép napot!