elbeszéltünk egymás mellett . az ellenállásokat csak a tesztelésre használtam. mivel elég kényelmetlen lett volna a mocim alatt vizet melegíteni . tehát lehúztam a drótot a hőgombáról ,beledugtam pl. a 75 fokos víznek megfelelő értékű ellenállást (amit már a hőgomba vízben melegítésekor kimértem, hogy 75 foknál mekkora az ellenállása) a hőgomba drótjának csatijába ,és az ellenállás másik lábát hozzányomtam a hengerfejhez. és már mutoatott is a műszer.
akkor hozá kötötél vagy 5 ellenálást vagy csak 1-et? és azt hogy oldod meg hogy benne legyen a helyén? esztergáltac hozá 1 "átalakítót"?
azt amúgy nem vágom hogy mekor a ellenálást kéne hozá rakni ez még mags picit nekem de kib**tul érdekel
ha nem menne bele, nem foglalkoznék vele:) ,elhoztam bontóbal a jeladót, betettem vízbe úgy hogy rákötöttem egy multimétert és melléraktam egy hőmérőt. és olyan 5-10 fokonként írtam hogy hány foknál mekkora az ellenállása. ezek után kerestem egy pár ellenállást amiknek az értéke megegyezik a hőgomba értékével az adott hőmérsékleteken ,és ezeket az ellenállásokat egyenként "bekötöttem" a hőgomba helyire és lefotóztam a hőmérőt!
tehát így amíg nem éri el a zöld jobb szélét addig lehet kínálni
amúgy fasza és én személy szerint örülök hogy legaláb valaki töri magát hogy hogy lehetne megcsinlni azt ami szar és nem csak ver nyálát hogy segítsünk már meg ienek szal grat
elsétálsz egy bontóba kérsz valami 3mmes spirál belső részt
wartburg opel stb majd mindegyik ilyen
jó a sérült is csak a hossza meglegyen
aztán a nem ép felére óvatosan beköszörülöd a négyzet formát
de épp hogy meg kell húzni, ne nagyon mert szétesik
1-2 sör vagy pár100 pénz és meg is van
azt amúgy nem vágom hogy mekor a ellenálást kéne hozá rakni ez még mags picit nekem de kib**tul érdekel
tehát így amíg nem éri el a zöld jobb szélét addig lehet kínálni
Íme az eredmény:
wartburg opel stb majd mindegyik ilyen
jó a sérült is csak a hossza meglegyen
aztán a nem ép felére óvatosan beköszörülöd a négyzet formát
de épp hogy meg kell húzni, ne nagyon mert szétesik
1-2 sör vagy pár100 pénz és meg is van
92-es évjáratú a dtm.
Ez nincs fent az oldalon
Fennt van az oldalon.
Ford.szám az sajnos nincs
mert azt aprópénzért cserés lehet
Illetve van mégegy de ott inkább veterán DT-k vannak, viszont foglalkoznak műanyagozással. akinek esetleg idom kéne!
http://www.auto-tuning.hu/