Hello ini nekem van most egy pár indexem ami nekem hátul volt teszek fel róla képet ehhez hasonló ennek semmi baja nincs működik érdekelne a csere vagy km/h spirálra vagy fordulatszámmérő spirálra vagy hátsó sárvédő lámpával.
pont olyan méretű mint a gyári?
mert ez valami utángyártott dolog
bár végülis tökmindegy.....
csepel felé jársz bedobhatnád a maharthoz, adok érte 5 felbontatlan varta tartós zsebtelepet, aztán mindenki jól jár
van valakinek dt indexe?
lehet akár repedt, törött, kibelezett, búranélküli stb csak legyen meg a ház eredeti formában
próbálnék ledesíteni, de valami strapabíró módon és addig nem akarnám a jót széttúrni amíg nincs meg a tuti terv
de akár ép is érdekel......
valamibe megbiszniszeljük, pl van egy vadi új km spirálom, vagy egy csomó varta zsebtelepem vagy a fene tudja mi van még :)
szerintem is valami dugulás lesz bombázd szét és takarítsd ki de úgy hogy ne álítsál el semmit se mert akkor jöhet majd utána a beálítás ami nem ép 1 perc(általában) biztos valami kis sár bemászott
amúgy a motor úgyan úgy jár mint elötte?
nem tudom de ha jol látom az a tulfolyoja a karbinak, amikor eldöl a motor kifolyik a benya hogy ne legyen balhé, talán valami dugulás van (?) és arra kifolyik? nem tudom, valaki hozzáértöbb elmondhatná
Hello! Lefestettem és összeraktam a motort, beindítottam és arra lettem figyelmes hogy méretes tócsa van kialakulóban a motor alatt. Megnéztem és a karbiból az egyik csőből jön a benzin. Miért jön abból a csőből a benzin amit bekarikáztam? Hozzá se nyúltam a karbihoz ezt igazolja az a mocsok is ami rajta van:D
Hello! Valaki egy kis gyártörténettel tudna szolgálni? Az én motorom 125-ös 1989-es DTR 3BN-es! Ha jól tudom 2003-ig majdnem ugyanolyan maradt a motor. Motorikusan mi változott mert elméletileg a 2003 fele gyárott DT-k már erősebbek mint pl az enyém... Valaki világosítson fel
Ha valakinek kell yamaha dt lc 1-es alkatrész az szóljon bármilyen alkatrész nyugodtan hívj ezen a számon:06-20-661-5601 bármikor hívhatsz megegyezzünk az anyagiakról
mert ez valami utángyártott dolog
bár végülis tökmindegy.....
csepel felé jársz bedobhatnád a maharthoz, adok érte 5 felbontatlan varta tartós zsebtelepet, aztán mindenki jól jár
Van egy tuti indexem, a Vaterán látsz róla képet...
Üdv:Kálmi
lehet akár repedt, törött, kibelezett, búranélküli stb csak legyen meg a ház eredeti formában
próbálnék ledesíteni, de valami strapabíró módon és addig nem akarnám a jót széttúrni amíg nincs meg a tuti terv
de akár ép is érdekel......
valamibe megbiszniszeljük, pl van egy vadi új km spirálom, vagy egy csomó varta zsebtelepem vagy a fene tudja mi van még :)
amúgy a motor úgyan úgy jár mint elötte?
MSN-n miért nem bírsz válaszolni?