igen, amúgy nem szokott csöpögni...de az hozzátartozik, hogy a csöpögés előtt nem sokkal borultam egyet a hóban, de a motoron egy karc sem lett, mert végülis csak eldőltem vele egy kanyarban.
mi is tavaj trabant etővel csúszkáltunk de amúgy mindegy csak valami közel egyenes és a széle fel legyen göböjítve vagy kerekítva szal az öszes autó gépházteteje jó kivéve aminek hátul van a motorja pls kispolszki de amúgy téleg nagyon csúszik a festék meg a lakk miat
ma unalmamban nekiláttam szerelni kicsit, leszedtem a dobot a gépröl és ujra lesz gyapotozva, kiváncsi vagyok milyen hangja lesz, ha kész csinálok felvételt és felteszem megmutatni :)
ja és nem motor de marha jo, szoval leirom, 3 orán keresztül szánkoztunk ma kocsikázva :D egy fiat unora kötöttük a dolgokat és kurva jo volt, igaz nagyon vigyázni kell föleg a soförnek, nehogy elvigyen valaki egy táblát vagy oszlopot, nem is történt semmi baj szerencsére, csak egy srác vitte ki az árokban a bejáro beton részét, de nem lett baja :) szoval ha tehetitek valami elhagyatottabb helyeken esetleg földuton probáljátok ki, a legjobb a trabant tetö azon 3an el lehet férni és iszonyat jol csuszik mindenhol :D szoval hajrá és vigyázzzatok magatokra
Szevasztok!
Nem mérné meg nekem valaki egy gyári központi telű hosszát?
és valahogyan nem lehet állítani az ülés magaságott?
és szerintetek ebbe a dt gyári a központi teló?
Mi lehet az oka annak h a motor alatt van egy pár benzin folt a földön? az a karbiból csöpögött ki gondolom...Jelenthet ez valamilyen hibát?
Előre is köszi a segítséget!
http://www.4shared.com/file/17...
ja és nem motor de marha jo, szoval leirom, 3 orán keresztül szánkoztunk ma kocsikázva :D egy fiat unora kötöttük a dolgokat és kurva jo volt, igaz nagyon vigyázni kell föleg a soförnek, nehogy elvigyen valaki egy táblát vagy oszlopot, nem is történt semmi baj szerencsére, csak egy srác vitte ki az árokban a bejáro beton részét, de nem lett baja :) szoval ha tehetitek valami elhagyatottabb helyeken esetleg földuton probáljátok ki, a legjobb a trabant tetö azon 3an el lehet férni és iszonyat jol csuszik mindenhol :D szoval hajrá és vigyázzzatok magatokra
Nem mérné meg nekem valaki egy gyári központi telű hosszát?
és valahogyan nem lehet állítani az ülés magaságott?
és szerintetek ebbe a dt gyári a központi teló?
Most vettem a Husky-mra 2 szinte új Metzeler-t 8 ért, akor majd ott próbálkozom ezzel is.