Én ugyan így jártam vele pirosra izzítva tudtuk kiütni a tengelyt. Amúgy abban csúszócsapágyak is vannak azokat ki tudod vágni fémfűrésszel aztán veszel bele új csúszócsapágyat meg tűgörgős csapágyat egy csapágyboltban és mivel valószínűleg ki lesz kopva az öntvényben a persely helye ezért esztergáltatnod kell egy túlméretest. Szerintem nem érdemes használtan venni mert azzal ugyan így nem foglalkoztak.... Az egész mutatván nekem olyan 25.000 Ft-ból jött ki.
az xt-n még be is voltak rohadva a zsírzógombok....
vétel után én minden gépem szétszedtem(persze nem az utolsó csavarig)
mindent átnézni mert az a meglátásom, hogy 5 motorosból 4 segghülye a gépéhez
Az előző tulaj, az az idióta nemnormális fogalmatlan.... nem tudta mirevaló rajt a zsírzógomb! szétszedtem az egész motort mert festeni akarom! a tengelyt úgy kellett kikalapálnom belőle mert a tűgőrgők darabokban voltak bent és szétvolt kenődve az ősszes! a csapágyakat még nem bírtam kiszedni belőle mert belevan rohadva!tiszta rozsda az egész! és a perselyek sem néznek ki túl jól!
ahogty nézem ininek nem jött össze a dolog, előbb kicsit megremegett az ablak, de akkor azt hittem csak valami helyi simos ment itt el kipu nelkül, de zek szerint a lavóros kisérlet lehetett
Mondjuk a cigaretta parazsa és a gyertya nyílt lángja közt óriási a különbség....Lehet az égő gyertyával nem jutnál el a benzines lavórig.... Ini merre lakik?
Ha végeztél, Én a lavór benzinre igényt tartanék.....
Ez mán a gazdagság....ebben a válságos helyzetben?
Én meg a benzinkútról a pisztolyfejekből csorgatom össze a robizásravalót....
a helyedben bepróbálnék egy ilyet, multkor olvastam, hogy az NGK-Champion-Bosch együtt fejlesztette ki ezt a típust még a 70 es években a NASA-nak ,de most már lehet magánembereknek is vásárolni.és ezzel bizonyára nem lesznek gondok, ez még -40 fokban is berobbantja a benyát:
2000-es évjáratú teljesen gyári DT 50 hez valami hasznos teljesítmény növelő leírása vagy tippje van-e valakinek esetleg?
vétel után én minden gépem szétszedtem(persze nem az utolsó csavarig)
mindent átnézni mert az a meglátásom, hogy 5 motorosból 4 segghülye a gépéhez
én meg nem vagyok úriember
Ini merre lakik?
2. 20 fokban is el lehet oltani egy cigarettát egy lavór benzinben.
Ez mán a gazdagság....ebben a válságos helyzetben?
Én meg a benzinkútról a pisztolyfejekből csorgatom össze a robizásravalót....
simán beletolom
http://image.hotdog.hu/_data/m...