helosztok érdeklödnék ki volt az akinek az volt a baja a motornak hoy 6 ezres fordulaton behörög és nem pörög tovább stb , akinek ijen problémája van az irjon ide ,kösz lehet van megoldás
Megcsináltam, kiégettem, de nem volt türelmem az egészhez, csak a végdobot szedtem le, kiégettem, át öblítettem vízzel, üresben járattam kicsit meg húztam neki...aztán nem mentem ugyan 40 km-t ahogy mondtad, de meghajtottam korrektül, és lőn világosság épp, hogy csöpögött valami, de ilyen 2 csepp, annyi se.
KÖSZÖNÖM!
Már többször beírtam ezt a problémát, de sajnos eddig még nem válaszolt senki. Vizes DT 80 LC2 gépemet kivittem az előbb meghajtani, és ezt csinálja már egy hete de most már durván: ömlik a fekete szar a kipufogóból, de kegyetlenül, és nincs ötletem mi baja vagy mit csináljak vele
nem tudom, hogy hol kapsz hozzá, de én tűszelepet kerestem bele és valami elképesztő árat mondtak ( 7-8ezer) rá. Mennyiért adnák ezt? Lehet, hogy jobb lenne megbízható embertől venni.
Én simsonra akarom feltenni, de ez teljesen lényegtelen, mert én a karburátorról érdeklődtem, és azt tudom, h mikuni, meg, h 80asról van, de ezt le is írtam!
Szerintetek mi ez pirossal jelölve, mi célt szolgál?
dellorto phbd 14 bs
Megcsináltam, kiégettem, de nem volt türelmem az egészhez, csak a végdobot szedtem le, kiégettem, át öblítettem vízzel, üresben járattam kicsit meg húztam neki...aztán nem mentem ugyan 40 km-t ahogy mondtad, de meghajtottam korrektül, és lőn világosság épp, hogy csöpögött valami, de ilyen 2 csepp, annyi se.
KÖSZÖNÖM!
Már többször beírtam ezt a problémát, de sajnos eddig még nem válaszolt senki. Vizes DT 80 LC2 gépemet kivittem az előbb meghajtani, és ezt csinálja már egy hete de most már durván: ömlik a fekete szar a kipufogóból, de kegyetlenül, és nincs ötletem mi baja vagy mit csináljak vele
Előre is köszönöm a segítséget!