Tegnap beinditottam a gépet Amúgy még nagyobb füst volt csak mire felmentem a telómért elszállt.Amúgy akkor indittam be hideg volt a motorja és a benzin is be van keverve 50-esre mert bejáratós meg odahuzogattam 3-4ezerig Jah amúgy full syntetic.Csak azért irtam ezt le negogy kötekedjen valaki
Hát akkor biztosan rossz.Vigyázz a durrogással mert generál is lehet a végén!Szerzel valahonnan egy stroboszkópot, a gyújtáskábelre rákell csippantani és ha a lendkerék jelzése egy vonalban van a másikkal akkor ok.De javitsatok ki ha ez nem jó
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban h. hogyan ellenőrizzem le a gyújtásomat h. jól van-e beállítva? szikra van, de az istenért sem akar elindulni.csak hatalmasakat durrog a kipufogónál ha próbálom betolni.
Persze. Continental, Pirelli, Michelin gumikat néztem. Még gondolkodok melyik legyen. Olyan kellene, ami terepen is jó és aszfalton. Ha van valami tanácsod megksözönöm! És az eddigieket is!
www.citybike.hu www.robogotuning.hu
A PROGRIP-nek van egy ilyen kézvédője 6.040 Ft mindenféle színben
5600 a cikkszáma, írd be a WEBÁRUHÁZ keresőjébe és egyből megtalálod
Szép jó estét mindenkinek.
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy kézvédőt honnan tudnék szerezni a DT-m hez?Lehetőleg olyat ami a kormányra nem csak egy helyen van rögzítve.Előre is köszönöm.
Szia belefér de nagyon nagyot fog az a gumi arra a motorra(legalább is nekünk azt mondta a gumis mert mi is olyat vetünk rá mert nem volt kisebb)szal sztem kisebbet vegyél rá.....
Azt szeretném kérdezni, hogy a DT-be mekkora gumit lehet belepaszírozni hátulra? 120/60 az belemegy, ha mondjuk a láncvédőt is leszedem? Köszi!