Szevasztok.
Szeretném a segítségeteket kérni.
Vettem egy cross-t(dt vázzal rendelkező y-z blokkal működő motor)
ÉS erősen kezdek már kételkedni benne hogy a blokk valójában yz lenne.Emiatt fordulok hozzátok hogy nektek mi a véleményetek a blokkról.
Előre is köszönöm.
sziasztok!
egy 2005 ös dt125x em van.erre szeretnék egy sportrendszert.akinek van eladó vagy akár tud újat az kérem szóljon.gianelli előnyben.már kerestem neten de sehol se találtam h hol lehetne rendelni vagy vmi.aki tud vmi helyet az kérem ossza meg velem is.előre is köszi nektek.
Sziasztok én is akarok jövőre egy cr-t de én 2007es évjáratút.az a 25üzemóra azt jelenti h 25órát mentek vele összesen? amúgy emelőbak meg van a www.universalmotor.hu-n vagy Péntek Szombat Vasárnap mindig van ilyen akció a www.mxoutlet.hu -n ez az utóbbi olyan mint az első csak külön oldalon mutatja a nagyobb akciókat. De amugy a 125ös cr-t meg lehet ugy csinálni h előre teszek lámpát meg hátulra is a "farkára" és ugy olyan mint egy enduro mámint h akk részt vehetek vele forgalomba ? :$
szia adikaDT! még csak a vételkor tudtam kipróbálni, de itt hordették a kepesmotoron, 92-es évjárat, ez a tuti évj. kitűnő állapotú, semmi baja, szép, egy karcolás sincs szinte, jó lánc lánckerék, jó gumik, minden ok a gépen... nagyon tetszik, és gondos gazdája volt , 25 üó-ránként cserélte a dugót-gyűrűt, ad hozzá kézikönyvet meg minden, de motoremelő bakot hol lehet venni?
Na megkérdeztem. Ha csak pár tized a hézag, akkor csapágyrögzítővel be tudod ragasztani, ha lóg 2 milimétert is, akkor a központosítás nem lesz jó, szóval sajnos csere.
80-as igen de én is jobban szeretnék bele egy Pro-ot hajtókarból gondoltam egy "gyengébbet" de valószínűleg az is prox lesz!Főtengely csapágy méreteit megtudod nekem mondani?Meg milyen mennyen bele?Fag C3 elég bele nem?
Szeretném a segítségeteket kérni.
Vettem egy cross-t(dt vázzal rendelkező y-z blokkal működő motor)
ÉS erősen kezdek már kételkedni benne hogy a blokk valójában yz lenne.Emiatt fordulok hozzátok hogy nektek mi a véleményetek a blokkról.
Előre is köszönöm.
egy 2005 ös dt125x em van.erre szeretnék egy sportrendszert.akinek van eladó vagy akár tud újat az kérem szóljon.gianelli előnyben.már kerestem neten de sehol se találtam h hol lehetne rendelni vagy vmi.aki tud vmi helyet az kérem ossza meg velem is.előre is köszi nektek.
Tudtok segítséget, adni, hogy DT 80as motoromon, hogy fogjak hozzá a hűtő leeresztéséhez, tisztításhoz és a hűtőfolyadék cseréjéhez?
Előre is köszönöm a válaszokat!