Sziasztok tutok nekem vmi jó láncot ajánlani? nekem edig D.I.D volt de minden 2. motorozás után ki kellet cserélni...na most ez nem tom mindekinél igy van e..... :S
Szijasztok kellene nekem egy fekete DT 125 R 1992 . fejidom, meg jobb és ball oldali fekete idom elöre a hütö és az olajtartályhoz valaki irjon köszönöm elöre iss
Kérdezném meg e van még a power fedél amit kértem multkor
Valakinek nincsen kitöltött vagy kitöltetlen adattáblája?(képen)Az ami a váz nyakán van.Más.Nem tud valaki olyan helyet ahol tudnak a henger oldalára feliratot csinálni(3MB00 49ccm)?Hogy a betűk kidomborodjanak az alapból.Ezt a marást minek nevezik?Köszi
aham nekem is teccenek a ktm-ek monyuk énnekem ami 1 állom a wr450 rendszámmal +sm szettel
csakhát a sok pénz meg most első a tanulás meg hogy megmaradjon a pecu mert a bank baszakszi szal én kis 400-as banditát vennék:) az még terepen is szépen lassan eldöcög nemúgy mint a gixer és társai
ja és ha már itt tartunk, az lehet h. azért is gyenge mert a rezó a könyöknél ösze-vissza van verve+hegesztgetve?+szerintem az eleje(ami a hengerhez csatlakozik) sem az eredeti! szerintem sokkal vastagab,nagyobb az átmérője!
Kérdezném meg e van még a power fedél amit kértem multkor
:)
este felrakom
Azaz egy 125R cumó átrakható-e cakk-pakk egy LC2-be?
DT125R karburátorán hogy kell állítani a benzinszintet?
te túra, sporton nem is gondolkoztál?
Keresek használt hátsó lánckereket(57-eset) gázbovdent+rezót!125R-hez!
Segítség kéne nekem , DT125lc 86 évjáratú szerelési rajzot honnan tudok leszedni ( robbantott rajzot ) előre is kösz.
csakhát a sok pénz meg most első a tanulás meg hogy megmaradjon a pecu mert a bank baszakszi szal én kis 400-as banditát vennék:) az még terepen is szépen lassan eldöcög nemúgy mint a gixer és társai
több képe t ha lehet vagy valmi méreteket ha tudszz