aham miet nézegettél? én néztem sm-et de drágák picit nekem meg ha mnden jól megy és tok 2 iskola mellet eleget dolgzni akor jövö tavaszal korlátozot jogsi és kis gsf400 néztem ami még türhetö ára és szép szerintem
Köszi a figyelmeztetést! én is tudom h. nem érdemes külön cserélni, csak próba képpen szeretném felrakni! most lett cserélve minden O gyűrüs láncal, de hátul 53-as lánckerék van és így terepen nem az igazi! előtte+ 50-es volt fent! valami miatt nagyon nincs erő a motorba. gondoltam ez is közbejátszik! ja és most lett dugó is cserélve!
lánckereket csak mindkettöt lánccal együtt cserélj, különben nagyon hamar szét fog hullani, sima lánccal kb 10-13 ezresböl megvan postával, de egyenként nem éri meg cserélni öket
kevesebb idöm van mostanában forumozni, meg a vérpistikék is egyre többen vannak :) de amugy motorozgatok, télen meg elkezdem árulni a DT-t komolyabban, érettségi után kell egy nagyobb vas nekem
A porlasztó előmelegítését segíti,így hamarább melegszik be a motor,meg valamennyit melegít a porlasztón,vagy épp minimálisat hűt a hűtővizen. Valami ilyen szerepe van,sok kocsi szívótorka is rá van ugyanígy kötve a hűtőrendszerre.
sztem nem sok közük van futomüben egymáshoz, átalakitással biztos jo lenne bele
de ha ugysem kell neked enduro szett akkor lehet h olcsobban kijössz ha veszel két 17"-es ráfot és átfüzeted egy küllössel
A power szelepet ha kiszedem összerakott blokknál lesz valami baja?Ahhoz hogy kivegyem a hengerből teljesen szét kell szedni 2 oldalt vagy a menetirány szerinti bal oldalon elég csak kicsavarni a 10-es csavart és a jobb oldalon kihúzom.Összelehet rakni rosszul vagy ha igen mire kell figyelnem visszarakáskor?
hellosztok ha kel valakinek Yamaha DT125R 88 Service Manual anak itt a link http://www.filestube.com/55d0e... . benevan minden ami kelet az össze illetve szétszedéshez
Keresek használt hátsó lánckereket(57-eset) gázbovdent+rezót!
de ha ugysem kell neked enduro szett akkor lehet h olcsobban kijössz ha veszel két 17"-es ráfot és átfüzeted egy küllössel
nem sikerült még a fénykép de 10000% h ugyan az a kábelek szine meg a csatlakozó is!
Szerintetek mire számíthatok ha az erdész vagy vadász, nem tom mi volt, felírta az adataimat és feljelentett?
irj mindenféleképpen
üdv
akkor a jt lánckerekek és az O gyürüs DID láncszett megrendelésre kerül
hívj fel 30 512 9874!