Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát szerintem biztosan a rossz power szervó miatt ennyi amennyi mert igy mindig nyitva van.
Szasztok!
Eladó a motorom! Képek az adatlapomon vagy a hirdetésbe. Komoly érdeklödő esetén az ár alkúképes!
125 ös hengerem van gondolom nem passzol
Továbbra is keresem:
hát egyenlőre úgy néz ki! Nálunk szinte teljesen végelett a motoros társadalomnak, mert mindenki eladta a motorját és lecserélték autóra. Én is ezt tettem, és most úgy vagyok vele hogy 4 másik motor melett minek álljon itt a DT 5.ként. De nagyon fog hiányozni
Hello csoola.
Láttam eladó a Dt-d ha megkérdezhetem milyen motort akarsz helyette?
Szisztok

KERESEK jó állapotú DT125öst 1990es évj. tól! 150e-ig.
roland80@totalcar.hu
702827377
Mikón is eladósorba mennek a DT-k?
Van esetleg valakinek hibátlan 110-es henger 80-as DT-hez?
Ha van akkor jó áron lehet, hogy érdekelne.Ja és Gianelli sport kipuff is..
gsmotor.hu
Szia
Nekem van power kupakom
2000FT
70/270-6870
Helló
Twin Air-t tudok adni 3600FT-bontatlan számlával!
Üdv
GP
gsmotor.hu
70-270-6870
RENGETE
G BONTOTT ÉS ÚJ DT,TDR.DT-R ALKATRÉSZ!
Hello
TDR 125 komplett futómű,320-as első tárcsával, már építettünk be dt125r-be,a gyári helyére alakítás nélkül passzol
kompletten, telószárakkal,fékrendszerrel,kerekekkel 60000FT
70/270-6870
ááá nagyon gondolkodom a mocccccodon!
Motorosi.Ha légszürö kel dt80hoz lc1 lc2höz tudom honét tudsz beszerezni.Peremarton motorkomplet .vagy a pinkmotornál.ezek tuti h tudnak.A yamaha szaküzletet nem ajálom mert baromi sokba lenne a végöszeg
Igen nem ártana megsasolni de lehet h a gyürük vanak elkopva.
Az eladási kamu dumát ne vedd be mert ez csak eladási szöveg és a felesem igaz.igazolták pl blokokal v bármijen papiral?ha nem akkor csak duma.De nem kizárt h igaz.Bár ha kevés a kompot akkor ot bajis lesz.Nekemis volt erös dt80asom 90es évjáratu és beishalt.
Bár leeht h te valami igencsak megkimélt dt kaptál!Látnom kéne hallani a hangját és megmondanám mi a baja ha van neki.zolienduro@windowslive.com vegyélfel msnre jocokah
Szép napot!
eladó sorba került szeretett DT-m!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ollé!
vedd meg az enyémet DT alá lett csinálva, neked csak össze kell rakni!
üdv.
meg tudnátok mondani h milyen + alkatrészek kellenek ahoz h supermoto szettet tegyek a 125-ös dt-m alá? kösz előre is
van valakinek elfekvőben egy dt világítótekercs ami jó?
Én ha jól néztem akkor 1 tank benzinnel 160-17 km-t megyek.Ha jól számolom az akkor 5,6-os fogyasztás...:S pfff...rengeteg szerintem...
De a tied sem semmi azért.
Hát figyelj ez az első dt-m így hát nem tudom, hogy mennyi kompresszió a normális.De sztem az enyémben kicsit kevés.De viszont erős meg olyan van benne, hogy itt a környékbeli huszonötötösöket verem vele.Szóval nem tudom.Meg úgy vettem a motort, hogy azt mondták, hogy nemrég lett felújítva és pontbel ellt járatva.Szóval nem tudom.Szerinted érdemes lenne megnézni, hogy milyen állapotban van a dugó?Mondjuk mikor elvittem egy ismerős szerelőnek azt mondta, hogy ő még nem ült ilyen bika 80-as motoron, és mikor mondtam neki, hogy pedig gyári, nézett egyet.Szóval akkor nézzem meg a dugót?
Én pont tegnap jártam ki a benyám 20liter 310km max 50-es tempóval úton és vagy 60km tereppel együtt rossz power szervóval és bejáratósan.
boti1020.Hát jo ha beletolsz 1 ojan 100km et de ojan max 4000res fordulaton és kimélve nem dombotjárva meg ugratgatva.
Segitséget kérünk!
Dt125r ben h lehet normálisan a power szelepet beálitani?
A csonkot h kel a hengerbe rakin mere áljon ?és a fésüt h kel belöni?csaka zért mert az 1ik bovden nem ér el a megadot hejre v ha elér akkor kinyit de nem zár.MI a megoldás ötleteket kérek képetis küldhetekrola?