azért mert ngk XD én vettem vaci új ngk gyertyát h hú de jó lesz végre aztán 10méter után kivettem és visszatettem egy régit. sztem az isolator gyertya a legjobb (vagyis nekem az vált be) vagy még a bosch
valami nagy tudor megmondhatná nekem hogy miért öli a szekerem a gyertyákat.először csak fulladozik, de vagy 10m mulva már meg is áll, szinte semmi szikrát nem ad.ngk br9es(francia), ngk b9es (japán)de mindig a legrosszabkor
Hát én 200 körül gondoltam maximum.. de nekem oylan motor kel lhogy leteszem 2 hét mulva odamegyek egy oaljcsöpp se legyen alatta! + kibirjon egy akár 200 km-es túrát is..
Elképzelhető, hogy még nem h4 való bele, nemtom milyen évjárat. Az enyémbe a h4 elötti való, az a bumszli fejű. A keleti kocsikba mindbe olyan volt. Vagy a régit nem tudod elvinni megmutatni a boltba? AMúgy biztos, hogy nem speckó égő kell bele, ugyhogy marad az autós, ill motorosbolt.
üdv
Helotok ! Eladó a motor ha valakit érdekel vagy valakinek a valakiétxd akkor szoljatok!:D http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotoro
k/154198/YAMAHA_DT_(RENDSZÁMOS)_.html
köszi a választ, akkor asszem megvan a következő motorom vagyis h milyet kéne venni és inkább elfelejtem a 300ezres derbiket meg yamaha tzr-eket :D (amik csak ötvenesek)
Hali!
Azért kérdezem mert az előző gondos gazda összevagdosta a kábelköteget és nemtom hogy jó helyre van-e a power motor kötve a CDI-hez.Szóval ha a barna és a fekete vezetéket ráteszem akksira a 3. meg nincsen rákötve semmire akkor is kellene mozognia?
Ha a power motort rákötöm direktbe az akksira akkor forognia kellene?Már úgyértem hogy ami kijön belőle 3 vezeték azokból 2-t.Vagy kell még hozzá valami?
szerintme érdemeseb régebi dt venni abban még benn van az anyag azt felújitod garantálom töbet bir mint az újak az újakat tömeggyártási célbol dobélják a régebieknél ott a minöségg akkor még nem volt ilyen pénz éhes világg
ha csak furás dugó gyürü meg ilen aproságok akkor 30 ból meguszod kb de ha egy nagy felujitást az t egy 100 ból kb de akkor tip topp lessz kb ha 80 körül mész olyan 3-4 literböl kijössz ha nem nyakalod neki ha kenete dneki akkor inkáb olyasmi 5 körül
haveromnak van egy ilyen most lett új henger, dugó, gyűrű, fék csere és az elsőteló felújítva! mennyit szánnál a motorra?
üdv
nekem lecsúszott a sárga fekete
és csak egyirányba mozdult
Azért kérdezem mert az előző gondos gazda összevagdosta a kábelköteget és nemtom hogy jó helyre van-e a power motor kötve a CDI-hez.Szóval ha a barna és a fekete vezetéket ráteszem akksira a 3. meg nincsen rákötve semmire akkor is kellene mozognia?
csak a végállásig
utánna pólusváltás és vissza!
de nekem van jó motorom ha kell
nekem van ojjan ami neked kell!
30 512 9874
http://dt125.de
fönti menübe Werkstatt -ra klikk
majd jobb oldalon menübe Entdrosselung -ra klikk
ugyan itt felbukkan kilenc pont.
Na itt vannak leírva:
ugyanis az újabbakat elektronikával és kipufogóban is folytva van.