hát anyi történt jötem haza valami katant ment még egy kicsit azt kész, utána rárugtam nem indult hazaértem már a berugokart sem tudtam lenyomni seüresbe sehogy, úgyhogy most nemotorozok egy darabig
fogalamam sincsen hogy mi lehet ami nem jó lehet valami elektronika vagy kábelezés vagy a bolkban valami ne tom alaposan átt kel nézni mindent vagy tul olajzod a benyot avgy passz ne tom
De ha szétszeded akkor találsz benne kör alakú hullámos rúgó(ka)t azokat íveld meg jobban és a gumi tömítést áztasd be parafin olajba(gyógyszertárban kapsz) olyan 30 percre akkor megdagad és remélhetőleg jó lesz. De figyelj oda nehogy túl sokáig áztasd mert megoldja a gumit.
Sok sikert!
Hello!
Segítséget szeretnék kérni: Van egy 2001-es 125ös Dt-m (ami amúgy eladó... hibátlan, rendszámos) és szeretnék rá matricaszettet. lehet még ilyet kapni valahol vagy csak csináltatni? Előre is köszi!
Hello! Probléma támadt a motorommal szerencsére kisebb probléma! Ha megnyitom a benzincsapot akkor elkezd csöpögni a csapból a benzin de nem ott ahol kéne.. Mi lehet a gond?
Valaki megtudná mondani hogy az LC és az R fesszabályzója ugyanolyan? Vagy egy R feszültségszabályzójáról egy kép is jó volna hogy nehogy egy R-est megvegyek, és ne passzoljon az én LC-mbe. elöre is köszi
Ha gyenge a szikra nem biztos hogy a gyertya szar bár próbáld ki egy újjal azt is nézd meg a hengerfejen és ha a vadi új is gyengét ad akkor lehet a gyújtó trafó öregszik
srácok nekem 4 éve NGK gyertya van benen és semmi baj nincsen vele nem cseréltem egyszer sem akkor kicsi tott vann valmi a géped el vann nem a gyertyávall
az egyiket el is hajintottam ott a helyszínen mert egy picit elborult az agyam, de a másikat megnéztem az meg csak ilyen nagyon halovány szikrát ad, amit lehet el is fúj rögtön.
Miért akarsz költeni rá ha eladod?
http://www.motormatricak.hu/
szijó itt olyat csináltatsz amilyet akarsz és nem gagyit
Sok sikert!
Segítséget szeretnék kérni: Van egy 2001-es 125ös Dt-m (ami amúgy eladó... hibátlan, rendszámos) és szeretnék rá matricaszettet. lehet még ilyet kapni valahol vagy csak csináltatni? Előre is köszi!
Hiba:egy szikrát ad csak
Ok:sztenderd kapcsoló zárlatos volt,ennyi az egész,kell a francnak oda,szerelőnek meg 5000 a zsebbe amiért kiderítette!