ja amúgy tleszkóp szimeringet szerintetek honnan rendeljek? netröl vagy kérdezzem meg az öszes motoros boltot hogy menyiért tudnak nekem rendelni ja és 80-as dt lc2-ö telóba menyi olaj kell kb?telószimering cserénél mien szimering a fasza?
ja és a fordulatszám méröm mért nem megy? pont belemegy 1 gyufaszál és azt ha megpörgetem akkor a mutató mozog spirált nézem szerintem nincs elszakadva mert húztem volna ki de nem jött km-órá viszont nnál inább a meghajtás az mi a fordulatszám mérönél?hogy müködik esetleg képet valaki?
remélem tudtok segíteni
Akkor valószínűbb, hogy kopott a henger. Szerintem a gyűrűzés kevés lesz, viszont ha mégis megpróbálod, akkor úgy húzd le a hengert, hogy a hengerfejet rajta hagyod. Egy tömítést megspórolhatsz így.
Az mar megtortent, rendszeresen takaritom.
Nem tudom mi lehet vele, 2003-as evjarat, mondtak hogy van benne ilyen elektronikus tiltas, es nem lehet kiporgetni csak 9 ezerig, de nekem 5-osben pl 8-ig is nagyon nehezen jut el.
Muszerfal ossze lett torve, a mostani meg nem pontos, ugyhogy a vegsebesseget nem tudom most pontosan megallapitani, de azt is lemerem majd GPS-el.
Ha terepen hasznaltam foleg a DT-met, akkor ezek kozul minek van legnagyobb eselye hogy szetmegy?
Holnap megnezem, hogy minden rendben van a power szeleppel, meg meg a dugattyura gondoltam, lehet uj gyuruzes kell neki, es ugy fog menni mint az alom. De nem nagyon tudom hol induljak el.
Power szelepen kivul mi lehet az oka annak, ha nem megy ugy a gep ahogy kene?
Mert epp tegnap mertem (igaz lehet pontatlan a muszerfalam), es 5-6-osban lehuztam, de nem mutatott 80-nal tobbet.
Szaisztok!
Van egy 125-ös dt-m,amit néha előkapok!
Egy ideje 85km/h a vége!Lehet a power?Akkor torpan meg,mikor pont meg kéne indulnia!
Ez bovdenes?bonyolult megjavítani?
ja és a fordulatszám méröm mért nem megy? pont belemegy 1 gyufaszál és azt ha megpörgetem akkor a mutató mozog spirált nézem szerintem nincs elszakadva mert húztem volna ki de nem jött km-órá viszont nnál inább a meghajtás az mi a fordulatszám mérönél?hogy müködik esetleg képet valaki?
remélem tudtok segíteni