Hali!Azért szeretném megtudni hogy hány vezeték jön ki a dobozból mert az előző gondos tulaj a főkábelt szétvagdosta és összevissza vannak csokizva a kábelek.Gondolom az elektronikának nem volt dugója igy jobbnak látta szanaszét vágni az egészet.Ebből az okból nem működik a power szervóm sem.Csak akarok venni egy kábelköteget és ahhoz kéne tudnom hogy hány vezeték jön ki a dobozból.Ha valaki tudna még segiteni a tank alatt van 2db 6-os csatlakozó az egyik szürke szinű a másik fekete (a csatlakozó szine).Ide mik csatlakoznak?Mert nekem a gondos gazda miatt csak lógnak a levegőben.
én nem tehetek rollla hanem a buzi suzukis mert miközben én szépen motoroztam úgy van beállítva a lámpa hogy ha 55-60 al mész végig zöld van no szóval mondom nem rpesztek úgyis meg kell álni a lámpánál és szépen menem az autóval majdnem együt picit elörébb voltam és az a buzi kijött elém én meg szépen belecsúsztam és hát a motor persze hogy a bal oldalt van a kipuff és hát a kocsi meg a motor öszezárta a ball lábamat kibaszotul megzúzóott meg megégett és lehorzsolódott és most lábadozom és ez volt multhé kedden
ráadásul szerdn a seb körül lévő porköket(éget bőr)eltávolították vagy is csipeszel érzéstelenítő meg ijen hülyeség nélkül szépen körbetépkedtég és ma meg meg voltam kötés cserén holnap is megyek már elöre örülök neki mert a meg gyógyult sebet a gézzel 1-1 ben letépik ja és 2 gyerek tenyérnyi sebem van meg sok pici és gyerek tenyérnyiket tépkedik ujabban hát csak enyi történt ja és a motor még mindig nincs elrendezve
Egy gyári 98-as 125-ös DTR-ben hány vezeték jön ki a kis fekete elektronika dobozból?
Ezt most így hirtelen nem tom.
A power motort hogy lehet megnézni hogy jó-e?
Nagyon egyszerű leszereled a fedelét és elfordítod a slusszkulcsot. Ha mozog valszeg jó. Azért valszeg, mert hibásan még működhet de legalább működik.
én úgy tudom hogy jó bele sok fajta csak a csapágyat kelll modosítanod/cseréni de szerintem majd válazol rá valaki aki komlyabban ért hozzá vagy csinálta már
nem keresem vissza, de nemrég volt kérdés hogy mibe fáj teleszkópolaj, meg hogy drága meg ilyenek, na én vettem 2200Ft-ért 1 liter repsol 10w20-as telóolajat, szerintem nem volt drága.
na ennyit akartam.
annyi bajom van ezzel a felújítással hogy lassan két hónapja szerelőnél van, a főtengelyt elküldte nyíregyházára vagy hova hogy összerakják a hajtókarral és most lesz a negyedik hete hogy nem bírják összesajtolni ... én meg itt maradt motor nélkül egész nyáron
Hali!Egy gyári 98-as 125-ös DTR-ben hány vezeték jön ki a kis fekete elektronika dobozból?3BN03-as 4BL.A power motort hogy lehet megnézni hogy jó-e?Hogy az elektronikám rossz vagy a szervó.
nekem meg felújitás lessz me be halt a hajtokarom festés meg minden tmai tkell cserélni itt egy kis ár izelitö
yamaha dt 125 R 1992.10.15 4BL-011993 mindenböl proxot ha lehet
1. egy Prox DUGATTYÚSZETT
2. prox FőTENGELY JAVíTóSZETT
3. TöMíTéSSZETTEK
4. SZIMERINGEK, CSAPáGYAK csak a blokkhoz
5. 428VM "X" gyűrűs (40 LE felett) Arany színű G&B + 2db patentszem 140 22 100 .-
6. JT lánckerék elsö+ hátsó gyári aszem 16X57
7. renthal alu kormány kék + kormánymagasitó
8. kézvédö
9.elsö hátsó sárvédö fekete krossz Yamaha YZ-YZF elsö sárvédö (fekete)Ár: 4 590.00 Ft (fekete) Hátsó sárvédö Ár:5290.00 Ft
10.dt idom elsö
11. 10W30 motorex motroolaj
12. Lánckenö spray
13. matrica szettt
14. kuplungkarok
15. gázbovden
Kedves Viktor!
A DT 125R ’92 motorhoz a következőket tudjuk ajánlani:
Prox dugattyú szett: 01.2245 cikkszámú, az ára 21.630-Ft/szett, kérlek, írd meg, pontosan milyen átmérővel szeretnéd.
Prox főtengely javító szett: 03.2009 cikkszámú, az ára 19.640-Ft/szett, jelenleg van raktáron.
Tömítés szett: Athena, az ára 7.980-Ft, jelenleg van raktáron. Tartalmazza a hengerfej-, és hengertalp tömítések mellett a blokkhoz szükséges összes tömítést.
Prox főtengely szimering: 42.2280 cikkszámú, az ára 4.520-Ft/szett, jelenleg van raktáron.
Prox főtengely csapágy: 23.6305RI, az ára 7.040-Ft/db, jelenleg van raktáron.
JT első lánckerék: JTF 558.16 fogas, az ára 1.200-Ft, jelenleg van raktáron.
JT hátsó lánckerék: JTR 839.57, az ára 5.150-Ft, jelenleg van raktáron.
A lánckerekekről mellékletben küldök szakrajzot, itt meg is tudod nézni őket.
DID lánc: 428H-134 szemes, gyűrű nélküli, erősített lánc, 136 szemmel tudjuk adni, az ára 7.300-Ft; vagy DID 428NZ-134 szemes, cross versenylánc, arany&fekete, az ára 11.970-Ft. Jelenleg mindkettő van raktáron.
Motul motorolaj: üzletünkben nem tartunk Motorex olajakat, így Motult tudok ajánlani: 510 2T olaj, az ára 3.360-Ft/l, vagy 710 2T olaj, az ára 4.200-Ft/l. Jelenleg mindkettőből van raktáron.
Motul lánckenő spray: Road Plus kivitel, fehér színű, az ára 3.890-Ft, vagy Road kivitel, színtelen, az ára 4.200-Ft. Mindkettő van raktáron.
Kuplungkar: KYK-011 cikkszámú, az ára 1.370-Ft, jelenleg van raktáron. Mellékletben küldöm a Yamaha kuplungkarok képeit, ezek között meg is tudod nézni.
ha addig nem kapsz választ