Hát a váz meg a teló érdekel, de nem tudom, hogy a 80-as DT blokk bele menne-e a 125-ös vázba. Nekem dobfékes első kerekem van az LC2-es meg tárcsás, tehát ahoz akkor első kereék meg alsó-felső munkahenger is kellene.
Nekem van LC2 első villám (teló), ha kell, Miskolcon, 5000 az ára. Meg van egy csupasz 125 LC2 vázam is, hátsó villával együtt, az 3000. Ha kell írj, vagy hívj, 0670/2484142.
valaki hozzáértőt kérdezek, ha volt már ilyennel dolga. hogy például ilyen sm felnit rakott be dt 125 r-be? ja és hogy jó e a tengely átmérője és a távtartók... ja és ha ezek nem jók, akkor mi a teendő. most néztem a szinterezést, ha esetleg megveszem, akkor átszintereztetem kékre jövőhéten viszem a motoromat villamossági szerelőhöz, tettetek rá kék ledeket/neont.
Igen van msn-je megadom neked, hát az ,hogy a tengely átmérők meg menesztők oldalankét jók legyenek azt már mehet is be sztem.
Első féknyereghez van neki valami átalakító de azt nem tudom ,h jó-e méretben.
Kb ennyit tudok.
Ja meg a km/h lehajtást is adja.
NSR 125F-ben volt.
msn címe: fritzkhe@windowslive.com
Szóltam neki 5 - 10 percen belül fenn lessz msn-en.
Üdv!
Haveromé a cumó én csak meghirdettem mert ennyiért megéri.
NSR-be volt két kerék tárcsákkal. Első fék rendszert adja hozzá.
Meg a tengelyeket.
Egy kis alakítással sztem már jó is a Dt-be.
Iváncsán van Fejér megye.
Halihóó.
Wáá a tegnapi napom de szar volt..elromlott a motorom.Alacsony forulaton leállt meg szaggatott és nem volt alapjárat se.Gyertyára vagy gyertyapipára gondoltam. Ma szétszedtem, tettem rá gyertyapipát másikat nem ment gyertyát bele másikat, nem ment. Tettem rá trafót másikat, akkor sem ment.Mondom mi van ezzel.Még most vettem és bekrepált volna a gyújtás.Elgondolkoztam és arra gondoltam, hogy mi van akkor ha a gyújtás kábel rossz a trafókon.Levágtam a gyújtás kábelből 1 centit és fordítva tettem fel a trafót mert úgy ért csak el a kábel.Csodák csodája.Hát nem jó lett.Megörültem, és ma egész nap le se szálltam róla. Nah ennyit akartam mondani.
Sziasztok
Szia slim engem érdekelne az sm szett, de adod hozzá az átalakító alkatrészeket, féket, meg ilyenek? ja és pontosan hol is vannak a kerekek, melyik városban? adatlapomon van az elérhetőségem.
már egy napja yamaha dt80 lc2 hajtókart keresek .
Ha valaki tud valahonnan azt megköszönném .
Az lenne a kérdésem, hogy egy 88-as évjáratú DT-nek minden alkatrésze jó e az én 95-ösömhöz? És ha nem akkor mik jók kb.?
Nekem van LC2 első villám (teló), ha kell, Miskolcon, 5000 az ára. Meg van egy csupasz 125 LC2 vázam is, hátsó villával együtt, az 3000. Ha kell írj, vagy hívj, 0670/2484142.
Motor Csere keretében jönne a DT, nem venni akarok. Van egy kiváló állapotú Gilera RC50-esem, ezt csereléném. Persze csak ha jó az a DT
Nekem 50be volt, mindenestül mire összeállt.
hallod azt szeretném kérdezni, hogy mennyibe került a dt supermotová alakítása?
előre is köszi...
csáó
Első féknyereghez van neki valami átalakító de azt nem tudom ,h jó-e méretben.
Kb ennyit tudok.
Ja meg a km/h lehajtást is adja.
NSR 125F-ben volt.
msn címe: fritzkhe@windowslive.com
Szóltam neki 5 - 10 percen belül fenn lessz msn-en.
Üdv!
Haveromé a cumó én csak meghirdettem mert ennyiért megéri.
NSR-be volt két kerék tárcsákkal. Első fék rendszert adja hozzá.
Meg a tengelyeket.
Egy kis alakítással sztem már jó is a Dt-be.
Iváncsán van Fejér megye.
Wáá a tegnapi napom de szar volt..elromlott a motorom.Alacsony forulaton leállt meg szaggatott és nem volt alapjárat se.Gyertyára vagy gyertyapipára gondoltam. Ma szétszedtem, tettem rá gyertyapipát másikat nem ment gyertyát bele másikat, nem ment. Tettem rá trafót másikat, akkor sem ment.Mondom mi van ezzel.Még most vettem és bekrepált volna a gyújtás.Elgondolkoztam és arra gondoltam, hogy mi van akkor ha a gyújtás kábel rossz a trafókon.Levágtam a gyújtás kábelből 1 centit és fordítva tettem fel a trafót mert úgy ért csak el a kábel.Csodák csodája.Hát nem jó lett.Megörültem, és ma egész nap le se szálltam róla. Nah ennyit akartam mondani.
Sziasztok
Nem érdekel véletlen az enyém? Adatlapomon meg tudod nézni.