Azt kellene tudnom h. pontosan hol kell gyújtania. mert valószínűleg nem jól van beállítva(vagy elő-vagy utógyújtása van) és ezért nehezen indul és a vizet is forralja! persze ez csak feltételezés! ezért lenne jó tudni, h. tudjam ellenőrizni h. tényleg ez-e a baja!
úú, nagyon nagyon hálás lennék!
igen nekem elöl hátul tárcsafékes,de évszámot nemtudok...
emailre el tudod küldeni? pimuci@vipmail.hu
elöre is nagyon köszönöm! : )
Szia! DT 125 R-hez van nekem pdf-ben. Ez az elöl-hátul tárcsafékes. Ha minden igaz, akkor '89-'03-ig változatlanul gyártották. Van önindítós verziója is, az RE. Ha erre van szükséged, akkor elküldöm szívesen. Üdv.
Legegyszerűbb talán,hogy megnézed az első-hátsó felniben milyen dátum van beleütve,ha egyezik akkor nagy eséllyel akkori a motor,de ez nem mérvadó,lehet kicserélték a kereket korábban.
Termostát nincs! Maradt a hengerfejtömítés és a tyújtás! ha az utóbbi a hibás, hogyan tudom beállítani? illetve azt tudom hogyan csak azt nem h. pontosan hol kell tyújtania!köszi a segítséget!
ha jól emlékszem nekem még van egy power motor DT125R-hez meglesem megvan-e még.
nemértem....
van másik: ivansnobli@gmail.com
légyszi probáld meg erre is! köszi!
igen nekem elöl hátul tárcsafékes,de évszámot nemtudok...
emailre el tudod küldeni? pimuci@vipmail.hu
elöre is nagyon köszönöm! : )
ez a fórum már csak a végsö elkeseredésembe jutott eszembe : )
de azért köszi!
olyan problémám hogy a dt125-r nek a power motorja szart be az egyik, fogaskerék tölrt el.nics valakinek elfekvöben motorja?
köszi
motorkovacs@gmail.com....írok pontos címet.
akkor már csak az útmutatók után kutatok.
tényleg bárkinek van, nagyon hálás lennék!
magyar angol bármi jöhet :D
kösziiiiiii
Nekem kék fejidom jol jönne!:)
Ha vkinek van dobjon rám 1 üzit kösszi!:)