Amúgy szinte éreztem hogy lesz vele valami,mert eddig egy év alatt gumit vettem rá,meg most takarítottam ki a légszűrőszivacsot+olajoztam be,erre tessék,de megesik az ilyen bárkivel.
Sziasztok!
Most voltam kint egyet motorozni, és 4500-5000 között ne igazán húz. Ahogy eléri a 4500-öt megtorpan és rezeg az egész motor. Volt vkinek ilyen problémája?
szedd szét és nézd meg nincs e berágódva a kosár ! mert a kis vájatokban megakadnak a kopó lamellák és nem emel rendesen ! tegyél bele hígabb olajat én 10W40 es castrolt használok !
Ez komoly Kiváncsi lennék a tulajára, lehet valami hülyegyerek és ellopta az apja malacát hogy motort vehessen mert szar lett a bizonyitvány és nem kapja meg
Hali!Miért van az hogy ha 1 napnál többet áll a motor akkor ha beinditom bemelegitem és berakom sebességre egyből lefullad mert a kuplung összetapadt.Aztán megtolom egy kicsit ráengedem a kuplungot és már jó.Mi lehet a problémája?Az olaj vagy 1 hónapja van benne nemtudom milyen márkájú mert most vettem a motort, lehet hogy a lamellák vannak elkopva?Ha igen mennyibe kerülnek a lamellák?Még azt szerertném komolyan kérdezni hogy ha a rendőr megállit és nem hiszi el hogy 50-es a gép mit tud csinálni?Biztositás, B-s jogsi van és teljesen kultkuráltan közlekedek.1998-as 125-ös Nagyon köszi
fogalmam sincs, nem találkoztam vele rég, csak mondta h ment és érezte h folyik a meleg valami a lábán, és vizelettartási gondjai nincsenek, szal a vizet fröcskölte
Hát egyedül csak a szívótorkon tudna odáig eljutni a víz de akkor nem szívna hanem fújna.... meg először a hengerbe kellene mennie a víznek és fogyna is.És tuti hogy benzin, mert erős benzin szaga van és gyorsan elpárolog.Azért köszi!
Újat nem is fogsz találni, ez 99%. Hacsak nem vmi külföldi oldalon, jól eldugva, vagy a yamahánál, de ott meg is mondják, h mennyi az annyi... Bontottat keresgélj!
Miért van az hogy a 80-as vizhűtéses RD-m amikor jobban kihuzatom meg 100 felett megyek akkor a karburátor a túlfolyón úgy "aranyos" fröcsköli ki a benzint?Úszószint hiba lenne?És ha igen akkor hogyan kell beállítani?Bár az érdekes mert általában alacsony fordulaton kellene túlfolynia nem amikor elszívja.... Valaki segítsen akinek volt hasonló gondja mert nincs használható ötletem, hátha van valakinek ebben tapasztalata.Köszi
Most voltam kint egyet motorozni, és 4500-5000 között ne igazán húz. Ahogy eléri a 4500-öt megtorpan és rezeg az egész motor. Volt vkinek ilyen problémája?
Pedig jó utat mentünk volna,erre a dió leszakadt a végéről a karnál.
Nem nagyon örülök neki,de hazahozott lábon,igaz indulás érdekessé vált így.
http://www.kepesmotor.hu/brand...
A nevét nemtom csak azt hogy a lengővillát ez tartja meg a blokkot is.
Yamaha szalonban megtudják mondani.