és az mitöl lehet hogy amikor egy nagyobb emelkedőre megyek fel a motor érzem hogy kezd gyengülni, vissza 1-esbe és ott is csak fogy az erő, és csak nagyon nagyon lassan megy, a hőfokjelző éppenhogy nincs a pirosban, felérve a kuplungot behuzom és azonnal leáll a motor (az alapjárat eltünik) egy kis pihentetés után megint megy rendesen. Nem hűt rendesen, vagy mi lehet?
Amir Darknox mutat az a CDI nem? Amugy nekem az a doboz amit te tettél fel ide, egy jó pár hónapig be sem volt kötve, minden csatlakozoja ki volt huzva és anélkül is ment a motor egy rugásra, csak a power nem működött. Ugyanolyan a motorom mint a tied.
Hi
Lehet h power vezérlő de a power müködik rendesen csak rúgásra nem indul,mert alacsony fordulaton nem ad szikrát.Ebből a vezérlőből ki van égve egy dióda.
Ez nem tirisztor?Mert nekem ez a doboz jó,a másik fekete doboz kellene.De mostmár tényleg nem tudom hogy melyik mi.Kicsit hülye vagyok az elektronikához
Hali!
Tudnátok nekem segiteni?Most szeretnék 125-ös Dt-t venni és azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet megállapitani hogy hanyas évjáratú a motor?Nagyon köszönöm a választ!
Ha jol tudom ez a power vezérlője...enyém 89-es, és ugyan ilyen, de ha jol látom a tied is lc és nem R, és ha jol tudom az R-eknek bal oldalon van a power szervómotorja, és ezért nem biztos hogy jó lesz. De lehet hogy hülyeséget irok...
Hali azt szeretném megtudni hogy lehet e egy yamaha r6-ba egy 125 ccm-es blokkot rakni? mert tudok szerezni egy roncs r6-ot veszek rá egy vázat+1-2oldalidom+plexi...., és van egy 125ccm-es blokkom is
LÉGYSZI SEGÍTSETEK
Van egy régi léghűtéses 125-ös dt-m. Most újjitottam fel(fúrás, dugó, gyürü, szimering főtengely, meg ami kell) Még csak 180 km van benne, óvatossan járatom, nincs vadulás. De van egy olyan problémám, hogy úgy 4000-4500-ig főleg 5. 6.-ban erőssen ráz, meg a gyorsulás is kevésbé intenziv, mint alatta, vagy felette. Volt esetleg vkinek ilyen problémája? Vagy lenne tippetek a jelenség okára?Előre is köszi a válaszokat!
Üdv
Lehet h power vezérlő de a power müködik rendesen csak rúgásra nem indul,mert alacsony fordulaton nem ad szikrát.Ebből a vezérlőből ki van égve egy dióda.
Ez nem tirisztor?Mert nekem ez a doboz jó,a másik fekete doboz kellene.De mostmár tényleg nem tudom hogy melyik mi.Kicsit hülye vagyok az elektronikához
Tudnátok nekem segiteni?Most szeretnék 125-ös Dt-t venni és azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet megállapitani hogy hanyas évjáratú a motor?Nagyon köszönöm a választ!
Ha megvan még küldj egy e-mailt a kjg68@citromail.hu-ra.
Kéne a tükör és a kézvédő is.
Jó pihenést!
LÉGYSZI SEGÍTSETEK
Üdv:
Csabi
Van egy régi léghűtéses 125-ös dt-m. Most újjitottam fel(fúrás, dugó, gyürü, szimering főtengely, meg ami kell) Még csak 180 km van benne, óvatossan járatom, nincs vadulás. De van egy olyan problémám, hogy úgy 4000-4500-ig főleg 5. 6.-ban erőssen ráz, meg a gyorsulás is kevésbé intenziv, mint alatta, vagy felette. Volt esetleg vkinek ilyen problémája? Vagy lenne tippetek a jelenség okára?Előre is köszi a válaszokat!
Üdv
A mocim 91-es évjáratú,nem tom hogy jó lenne bele a 97-es de szerintem nagy külömbség nincs köztuk.Ha egy képet dobnál róla megköszönném.