Van 1 Yamaha DT 80-om fúrva már volt , de 1000km-t mentem vele,
Kárdésem lenne, h a Gianelli sport dob , mennyiben fogja befolyásolni a motrom élettartamát? Gyárival elég sokat lemotoroztam,
ja és csak terepen nyomom szinte
És 1 dugószettet már leharcoltam
hát szerintem nem tezs neki jót attól fögg hoyg mennyit pörög max és mikor nyit a power mer nekem kb a 125 ös ön 9 et pörög és 5 - 5,5 amikor nem nyit a power de amikor kenem neki akkor 6-7 körül kenem neki de kkor sem 10 percnél tovébb szoval ezt arányioasan el kel oszatni vagy kitapasztalni de ha aza 8000 a maxod akkro az gáz szerintemm
Hát akkor ez jó lassu lesz mert 8ezres fordulattal se tud 70-et menni csak olyan 67-68 körül, a 100kilómnak vszinű köze van hozzá Városban 5-6ezren hasznalom
szerintem egy 5 ezres fordulat aza lényeg a power még ne nyiljon akkor nem csezsd szét néha oda kensz neki vagy huzamosabb ideig tolod nem árt neki cska ne folyamatosan szerintemmm
Hogy lehetne ezt így megmondani:) Amúgyis fülre, meg érzésre szokás, nem ráállni 4500-as fordulatra, hogy na akkor ezt tartom :)
2000-8000 közt, ahogy a helyzet megkívánja
A postával nagyon vigyázzatok! Eddig semmi rossz tapasztalatom nem volt, pedig sokat adok és kapok postán, de 2hete feladtam egy elsőbbségi ajánlott levelet,ami a mai napig nem érkezett meg és semmit sem tud róla a posta. Ha értékes dogot küldesz, akkor értékbiztosítást kell kötni (10ezernél 320Ft) mert másképp csak a feladási díj 15x-ösét kapod, ha eltűnik.
lehet hétvégén meglesz a zsém rá és akkor majd hívlak na csőőősztök jah valaki idomokat nemtud az énfaja dt-mre? azis érdekelne:D levegőszűrő idom kéne hűtő idom meg az olajtartálynál lévő
jólvan kellessz mindenféleképpen el ne add:D csak attól függ h mikor veszik meg a kocsimat! am ha érdekel valakit akkor nézzétek meg hasznaltauton audi 100 2.0 cd turbo 199.999ft ért :) és miskolcon belül hol laksz?
amugy meg érezni lehet szerintem, hogy hol "lájtosabb", plusz van höfokmérö meg ilyenek is, nem árt odafigyelni
Kárdésem lenne, h a Gianelli sport dob , mennyiben fogja befolyásolni a motrom élettartamát? Gyárival elég sokat lemotoroztam,
ja és csak terepen nyomom szinte
És 1 dugószettet már leharcoltam
Ilyenem van, nem 100%-os belső fülek töröttek kívülről egy csavar van ami a képeken is látszik.3eft.
amugy ha megveszem kipucolod kicsit? :P a képen elég gánályos volt :D
2000-8000 közt, ahogy a helyzet megkívánja