Piszka88 Üdv!
Nekem is 50es van, olyan 65, 68at megy, mert az elektronikus tiltás megfogja. Nem tudom kiherélni belőle ), odáig viszont jól pörög. 12/48-as fogaskerekek vannak benne. Próbálkoztam más áttétellel is, (13-48), elbírta, akkor 5ben ment annyit, mint előtte 6.ban, de akkor is letiltott 67nél...
A fúvóka méretét nem tudom, mert nem én takarítottam ki.
Nekem nincs benne ('92-es), de tudom miről van szó, mert már láttam egy 98-asban. Mire szolgálna egyébként? Hullámtörő? nagyon nem figyeltem, csak mutatták,hogy az újabbakban olyan is van.
Most festettem le, így néz ki. Nem tud valaki egy bal hátsó idomot ehhez a típushoz? köszi a választ, de még mindig nem tudom hányas a gyári fúvókája:(
Sziasztok! Nem tudja valaki hogy a tankban lévő kis fémlemez mivel távolítható el? A lemezen csak egy kis lyuk van ahol a benzinkúton pont belefér a cső!:S 1996-ös 125ös, DT-R. (nem sok dt,ben van ilyen"szutyuk") köszi
Én nekem van egy fejidomom meg egy első sátvédőm csak mindkettő ezüstre van fujva de rendes fényezőő csinálta nem ilyen házi sufni tuning ám a gyári szine fekete ha érdekel...mert lelehet szedni a festéket
Hali már ahogy írtad nagyobb fúvóka kell bele(nemtom mekkora lehet a max) kipuff rendszer, kipufogó nyílást kicsit átreszelgeted és nagyobb membránt veszel bele bár egy kicsit farigcsálni kell..., nagyobb hengert veszel rá (de vigyááz hogy a főtengely meg ezek elbírják) direkt légszűrő(bár ezt nem nagyon ajánlom főleg aha poros úton járkálsz)
És ha mindez nem elég akkor jöhet a 125-ös ahogy yamahawr írta
Nekem is 50es van, olyan 65, 68at megy, mert az elektronikus tiltás megfogja. Nem tudom kiherélni belőle ), odáig viszont jól pörög. 12/48-as fogaskerekek vannak benne. Próbálkoztam más áttétellel is, (13-48), elbírta, akkor 5ben ment annyit, mint előtte 6.ban, de akkor is letiltott 67nél...
A fúvóka méretét nem tudom, mert nem én takarítottam ki.
Fordulatszám mérőhöz spirálod van?
És ha mindez nem elég akkor jöhet a 125-ös ahogy yamahawr írta