Nem a szelepBEN van a fojtás, hanem a szelepPEL szokták fojtani. Az 50-est nem ismerem, de szerintem nincs benne. Különben ha neked ilyen motorod van, akkor pillants rá a hengerre és meglátod.
Szeretném a segítségeteket kérni olyan ügyben, hogy letört nekem a ball visszapillantó a felfogatással eggyütt, és már többször is megragasztottam de nem állt meg :D és hogy lehet-e erre ilyen új felfogatót rendelni vagy bontott valakinél kéne érdeklődni. ha valaki tudna esetleg ilyen ügyben segíteni az kérem jellezze. (de holnap ugy is rakok fel képet hogy jobban lehessen érteni mit szeretnék kérni.
Ismerem a DT-ket...múlthéten adtam el 2db még színben is olyant mint a tiéd...most már értem mire gondoltál...a lámpa egyébként egyforma, de akkor neked a felső sárvédő is kellene.
Egyben 5eft a toldat+a felső sárvédő.
Igen!
Azt értem csak más a kettő kialakítása.
Bekarikáztam a képen.
Mert nekem a hátsó farok idom úgy van kialakítva ,h a lámpának benne a helye. A másikon meg egybe van és alatta helyezkedik el.
Azért kéne nekem a sárvédő és a farok idom is.
Rég láttalak. Kérdésem, hogy van e powerre fedeled, mert valahol elhagytam az enyémet. 93 DT 124r mocira kéne.
Köszi!
Ma elkezdett nyikorogni a mocim a hátsó lengés csillapizónal sztetek mitcsináljak vele?
A táska eredeti svéd gyártmány!
Felhasználható számtalan dologra:
- motorozáshoz
- téli-nyári extrém sportokhoz
- laptop táskának, stb.
Az index is tesztelte: http://index.hu/tech/hardver/t...
még nem használtam...minden papírjával együtt eladó
jóval a bolti ár alatt!
ha érdekel a profilomba van az e-mailem...
Szeretném a segítségeteket kérni olyan ügyben, hogy letört nekem a ball visszapillantó a felfogatással eggyütt, és már többször is megragasztottam de nem állt meg :D és hogy lehet-e erre ilyen új felfogatót rendelni vagy bontott valakinél kéne érdeklődni. ha valaki tudna esetleg ilyen ügyben segíteni az kérem jellezze. (de holnap ugy is rakok fel képet hogy jobban lehessen érteni mit szeretnék kérni.
Üdv: M. Dávid
80-as LC2-höz keresek idomszettet (hütö, és ülés alatti idomok), és müszerfalat. Ha valakinek van eladó jelezze pls!
köszi
Egyben 5eft a toldat+a felső sárvédő.
Azt értem csak más a kettő kialakítása.
Bekarikáztam a képen.
Mert nekem a hátsó farok idom úgy van kialakítva ,h a lámpának benne a helye. A másikon meg egybe van és alatta helyezkedik el.
Azért kéne nekem a sárvédő és a farok idom is.
Mert 80ba a bele van építve gyárilag a farok idomba.
Az alsó Acerbis márka, a gyári hátsó lámpa való bele. Lámpa 3000 ft a sárvédő is 3000ft.
amugy külsöre csodaszép