légyszi azt mond meg, h azt a pogácsát hova tetted, a rugo fölé? vagy rögtön a csavar alá ami lezárja? bocs lehet h hülyeség de nem tudom, viszont érdekelne, mert akkor felkeményitem a központit is aztán esztergáltatok bele valamit
gyárilag a rugó fölött van valami a fém dugó elött
mert nekem kb25 mm -s csö darab volt ott én meg kicseréltem kb 35 mm-s re, de igy is nagyon puha uj rugó kéne, vagy inkább uj motor
Azoknak mondom, akik puhának találják az első telót, hogy 15mm-es pogácsát raktam bele, de még így sem lett sokkal keményebb. Nyugodtan mehet bele a 20-as.
Ezen kár vitatkozni,minden motor annyit ér, amennyiért el lehet adni...Lehet néhányan sokalják az árat,de ha nincs érdeklődő/vevő azt úgy is látni fogja és úgy is lejjebb viszi! Én pl.: 150 ért adtam el a 80ast,holott 1esek szerint annyit nem ért...Indokként úgy gondolták,annyiért 25öst lehet venni!
Szerintem meg ne más mondja meg h ki mennyiért akarja eladni a mociját!vdavidzol beni993 csak sokalta!De hidd el biztos nem fogja mindenki sokalni érte!
Régebben már írtam, hogy a motoromon rossz a fordulatszámmérő. Voltak akik elektronikacserét javasoltak, stb. Ma levettem a műszerfalat a motoromról (kb 10 percig volt leszedve). Amikor visszatettem előjött egy menü, amiben 4 szoftver közül lehetett választani: 12 "valami", 6 "valami", 12 Endro, 6 Endro. Eddig azt hiszem a legelső volt, de most a 6 endro-t választottam, így most a sebbességmérő is pontosabb lett és a fordulatszámláló is jól mér! 50-es a motorom.
SZiasztok!Eladó egy 2005. 9.havi yamaha dt 125ös.A motor kitűnő álípotban eddig semmi bja sem volt!Holnap viszem olajcserére 80%os gumik de adok hozá + 2db brdisestone cross gumit is.Irányár:450 000 ft az ár fix!Sürgös lenne mivel versenyezni szeretnék!Amotor motorex lánckenőt kapott,motorex cross olajat!
nem gondoltam volna hogy valamikor is sikerülhet behorpasztanom a rezómat, mert sokkal maszívabb mint az ujabb gépeken, de mégis sikerült
és azt se tudom mikor történt
Hellotok!olyan gondom van h nem tom beíndítani a dt-m.Pedig szikra van és jó helyen adja le benzint kap és levegót is ja és kondi is van benne,és mégse megy.nem tudna vki segíteni.köszi hellotok
Nekem ilyen akkor volt amikor kiolvadt a dugattyú teteje... Az volt hogy egyzser csak megállt hazatoltam kitekertem a gyertyát és egy szemcse volt beragadva a középső elektróda és a testelektróda közé (slusszos lett) kikapartam akkor egy kis idő múlva megint slusszos lett, utána egy darabig semmi már csak az volt amikor megállt kajak elment a kopressszió és kivolt olvadva a teteje a dugattyúnak
mert nekem kb25 mm -s csö darab volt ott én meg kicseréltem kb 35 mm-s re, de igy is nagyon puha uj rugó kéne, vagy inkább uj motor
szal fix ár :)
rendszámos legalább?
és azt se tudom mikor történt