sziasztok!
nem tudja valaki hogy mi a külömbség az "O" és az "X" gyűrűs lánc között? én úgy tudom hogy az "O" gyűrűs a gumigyűrűs.. de az "x" ről fogalmam sincs...
A felső sor az első, a bal oldali oszlop a hátsó lánckerék fogszáma. A sor és az oszlop találkozásánál az áttételi arány található, ami minél kisebb,annál gyengébb a motor,viszont nagyobb a végsebessége.
Tomascik:
Először is, mit javítottatok a motorodon? Valószínű ott lehet a hiba...
A hiba egyből összerakás után, első indításkor jelentkezett, vagy később?
Ha gondolod gyere msn-re...sex-76@hotmail.com
Úgy gyorsabb...........
Sziasztok!
Tegnap készlett a DT. De ma lett egy kis gebasz.:S megyek fékezek és kanyarodnék le erre leáll a motor. utána bementem a boltba és csak tolásra akart beindulni és 5ezer alatt hülye hangja van és nagyon tompa (olyan mint ha nem akarna forogni stb.) de ugyanúgy megy csak alapjárat nincs és 5ezer alatt fulladozik meg tolásra indul. ja és vmi csattog is:S nemtudja vki mi lehet ez?:S karika? kawa550?
szedd ki a rudakat takarítsd ki
van benne kettő hosszabb meg ki tudja mi
nekem egy kisebb rúd/darab/ is volt még benne
e helyére csapágy golyót tettem és jobb is lett
szerintem a rudak kicsit megkoptatták egymást és szorulnak
nem tudja valaki hogy mi a külömbség az "O" és az "X" gyűrűs lánc között? én úgy tudom hogy az "O" gyűrűs a gumigyűrűs.. de az "x" ről fogalmam sincs...
táblázat
kösz
Először is, mit javítottatok a motorodon? Valószínű ott lehet a hiba...
A hiba egyből összerakás után, első indításkor jelentkezett, vagy később?
Ha gondolod gyere msn-re...sex-76@hotmail.com
Úgy gyorsabb...........
dugattyúcsere
könnyű lenyomni a berugókart?
Tegnap készlett a DT. De ma lett egy kis gebasz.:S megyek fékezek és kanyarodnék le erre leáll a motor. utána bementem a boltba és csak tolásra akart beindulni és 5ezer alatt hülye hangja van és nagyon tompa (olyan mint ha nem akarna forogni stb.) de ugyanúgy megy csak alapjárat nincs és 5ezer alatt fulladozik meg tolásra indul. ja és vmi csattog is:S nemtudja vki mi lehet ez?:S karika? kawa550?
http://www.jtsprockets.com/52....
Nha rendeltem egy 18 fogú első lánckereket lehet a a városba már nem alázok annyi autót mint eddig!:S
van benne kettő hosszabb meg ki tudja mi
nekem egy kisebb rúd/darab/ is volt még benne
e helyére csapágy golyót tettem és jobb is lett
szerintem a rudak kicsit megkoptatták egymást és szorulnak
hengerfej tömítő pasztáról hallottatok már? milyen márkában létezik?