jojo rendben:D meg meg ugy sem az igazi nem fogom huzatni. A blokkban beleszakadt a tőcsavar menete...kicsit fujja a vizet igy mert nemtudom rendesen meghuzni. Holnap csinálják hozzá a perselyt. Köszi mégegyszer
Hja értem, de ilyen sokatszámít ha pl plusz 1cm érintkezik az aszfalttal? Végülis itt nem cros gumiról volna szó hogy több bügyök mar bele a földbe. Nah mind1
Kösszi a segítséget a vizes dologhoz.
Annyi lenne még a kérdésem hogy létezik h nem nyit a powernekem mert azt mondták h elér egy bizonyos fordulatot és onnantól kinyit és jobban húz na most én ilyet nem érzek....lehet h rossz a powerem?
Van egy Yamaha Dt 125 R-em, elektromos powerrel.
Az lenne a gondom, hogy magas fordulaton lassan pörög fel, tehát sokat kell várni onnantól ahol nyit a power míg felpörög.
Néztem már nagyon sok DT-s videót és sokkal hamarabb felpörög a motor, mint az enyém. Olyan érzés miközben nézem a videót, mintha könnyebben "lélegezne" a gép.
Van valakinek valami ötlete hogy mit csináljak?
Válaszokat előre is köszönöm!
Hát a vezetékeket ellenőrzd le és ha akkor sem jó és minden rendben van akkor lehet hogy a power vezérlő elektronika a rossz nemtom hgy egyben van e a power motorral neked de az is lehet hogy a gyújtás elektronika a rossz ki kell mérni multiméterrel hogy kap-e áramot a power.
Csak fokozatosan és olaj mindíg legyen
Egy frissen összerakott (uj dugo furás.honolás) motort meddig kell járatni?
Múlt nyáron egyszer már nélkülöznöm kellet a mocit 1-2 hónapig.
ha érdekel hivj fel
( debrecen )
06 20 3911529.
Annyi lenne még a kérdésem hogy létezik h nem nyit a powernekem mert azt mondták h elér egy bizonyos fordulatot és onnantól kinyit és jobban húz na most én ilyet nem érzek....lehet h rossz a powerem?
gy_levente@hotmail.com
Maga a power szelep is lassan fordul el amikor nyit?
Van egy Yamaha Dt 125 R-em, elektromos powerrel.
Az lenne a gondom, hogy magas fordulaton lassan pörög fel, tehát sokat kell várni onnantól ahol nyit a power míg felpörög.
Néztem már nagyon sok DT-s videót és sokkal hamarabb felpörög a motor, mint az enyém. Olyan érzés miközben nézem a videót, mintha könnyebben "lélegezne" a gép.
Van valakinek valami ötlete hogy mit csináljak?
Válaszokat előre is köszönöm!