de nagy rá baszod, hogy fog evvel menni? mint egy simson? szerintem akkor sem erre valo
de a legjobb, ha felteszitek és kiprobálod :) kiváncsi vagyok mit tudna evvel...
voltam ma motorozni, 100 km kb, de szinte az egész terepen :D nagyon odabaszott, meg is borultam kétszer
vannak erre nagyon jo helyek csak kellen crossgumi majd mert ezzel katasztrofa
vagy a legjobb egy SM szett lenne akkor leszedném az endurogumit és erre menne a cross terepre
menjetek ti is földesutra mert az jo!
Óóóó basszus! Megvan kivagy, Neked megvan a számod, már beszéltünk is. A villa meg termo. miatt kerestelek. Na, így már tárgytalan. Megint amiatt érdeklődtem volna. Sry!
Értem dzsony69.
De azt áruljátok el hogy a folytást ti magatok szedtétek ki vagy szakszervizben szedetétek ki? Ja és azt honnand lehet tudni hogy benne van a folytás és hol találhatom meg a folytásokat?
Egy másik motor akksiját rátettem a motoromra, és a power szelep, lámpa, minden megy csak nem ugy ahogy kellene. Az első lámpa csak gázadásra erösödik,a üresjelző lámpa enyhén villog, és amikor a fejlámpát bekapcsolom az alapjárati fordulatszám 2100-ról 1400-ra esik vissza. Ja, és a fejlámpa akksi nélkül is világit.Ez mitöl lehet? A motor nem tölti az akksit? Vagy valami más?
Jahh hogy úúúgy sok:D Azthittem hogy vizsgán:)
Hát be is szarna mindenki ha annyit menne de még 140 él is
Am az enyém 120 at megy de akkor már igencsak visííít:)
fojtás, anélkül gyárilag 125 a vége
az enyémnek friss a müszakija, tegnap elfelejtettem irni h meglett
viszont ökörködtem egyesben kicsit (szarrápörgettem meg kinoztam kb 1-2 percig, egykerék meg ilyenek)
utána néztem, h piros elött van a mutato (azt mondta a szerelö, h a pirosig mehet nekem, nem tudja miért mutatja igy), utána könnyen visszamelegedett
reggel mielött megyek turázni unokaöcsivel akkor megnézem a vizet, de remélem nem hengerfejes megint... meg aztán rossz lenne ha elfojna a viz, aztán beállna a cucc 25 km-re valami erdö közepén
de csaknem, de idegesit mindig valami szar : / ha holnap csinálok képeket mobillal teszek fel majd, bár nemtom h mennyit állunk majd:D
Akkor más a helyzet! Én levenném a kipuffot, és belekukkantanék a hengerbe. Nem zárható ki a gyűrűtörés sem.
Dugógyűrésen meg nem tudom, h, mit értesz. Általában akkor "rág" be a dugó, ha túlmelegszik, vagy ha megszűnik az olajzás. Van is egy képem a sajátomról, de sajna nem találom. Majd holnap keresgélek még.
Hát köszi szépen!Amugy hallottam iylet is oylat is,de jópénzért elintéznék csak hát az nagyon sokkkk, a 180 as óra meg nem számít ha 125 nek akarod papíroztatni.De itt a pénz a legnyomósabb indok
de a legjobb, ha felteszitek és kiprobálod :) kiváncsi vagyok mit tudna evvel...
vannak erre nagyon jo helyek csak kellen crossgumi majd mert ezzel katasztrofa
vagy a legjobb egy SM szett lenne akkor leszedném az endurogumit és erre menne a cross terepre
menjetek ti is földesutra mert az jo!
én 130nál nem raknék nagyobbat a max a 140 de ez kibaszottul durva :D
Kaptam infót rólad, TZR-rel kapcs. Kéne nekem pár cucc. Ha dobnál egy telszámot, nagyon megköszönném.
érdemes rárakni?
szerintetek megölöm vele a motort?
Köszi szépen fáradozásod!
Számomra hasznos volt!
De azt áruljátok el hogy a folytást ti magatok szedtétek ki vagy szakszervizben szedetétek ki? Ja és azt honnand lehet tudni hogy benne van a folytás és hol találhatom meg a folytásokat?
Van egy rendszámos, forgalmis, törzskönyves vázam amivel legalizálhatod!
Ha érdekel e-mailben keress meg!
45000ft.
motorkovacs@gmail.com
Amikor olaj nélkül sikerült erőltetni+ rá néhány héttel sikerült megforralni...
Amugy Te is ismerős vagy vagyis a géped:)Nem a 0-ás koli előtt szoktál állni?:)
Valaki nem tud adni linket kapcsolási rajzra?
Hát be is szarna mindenki ha annyit menne de még 140 él is
Am az enyém 120 at megy de akkor már igencsak visííít:)
az enyémnek friss a müszakija, tegnap elfelejtettem irni h meglett
viszont ökörködtem egyesben kicsit (szarrápörgettem meg kinoztam kb 1-2 percig, egykerék meg ilyenek)
utána néztem, h piros elött van a mutato (azt mondta a szerelö, h a pirosig mehet nekem, nem tudja miért mutatja igy), utána könnyen visszamelegedett
reggel mielött megyek turázni unokaöcsivel akkor megnézem a vizet, de remélem nem hengerfejes megint... meg aztán rossz lenne ha elfojna a viz, aztán beállna a cucc 25 km-re valami erdö közepén
de csaknem, de idegesit mindig valami szar : / ha holnap csinálok képeket mobillal teszek fel majd, bár nemtom h mennyit állunk majd:D
Dugógyűrésen meg nem tudom, h, mit értesz. Általában akkor "rág" be a dugó, ha túlmelegszik, vagy ha megszűnik az olajzás. Van is egy képem a sajátomról, de sajna nem találom. Majd holnap keresgélek még.