Hello Engem erdekelene az elos teleszkop a benzin tartaj csap szurovel egyut ha nincs le torve az elfordithato pecek a csapon, erdekelne az elso hatso kerek is kumival egyut es a lancvezeteo ami a hatulso fogaskereknel van az a feher muanyag valaszt a kov emailra kerek Szurkegandalf@yahoo.com
Vettem egy 80-as Lc 2öt, felfurattam, nagyon klassz lett, viszont pár alkatrészre szükségem lenne.
----------------------------------------------
- Kéne egy kormány ( ami rajta van zsir uj, csak a tulok elözö gazdája levágta a végeit, mert ugy jobban elfér a kocsik között....) persze rájött, hogy a markolat+aproszarok már igy nem mennek fel a helyükre :D de addigra már mindegy volt.
- Gázkar kellene kompletten.
- Müszerfalat is keresek(gyujtáskapcsolo nélkül is)
- Oldal idomok, hütö idom, és hátsó sárvédő.
- hátsó kipufogo dob (ami ott elfér, igazábol bármi érdekelne)
------------------------------------
Ha valakinek van ezek közül bármi, amitöl szivesen megválna, annak roppantul örülnék :)
elöre is köszi szépen!
(ha irnátok bonto cime(ke)t, aki ezzel a tipussal (is) foglalkozik, az is hatalmas segitség lenne.
Bontott alkatrészei eladók 125R.
Rendszám, forgalmi, törzskönyv, adásvételi VAN, műszaki lejárt.
Ha valakit érdekel belőle valami motorkovacs@gmail.com - ra írjon!
vazze,tegnap két rendőr megállapította hogy 750ccm-es a dt-m,nem semmi.mire nagy nehezen megmagyaráztam nekik,a mellettem lévő haverom star,hengerét nézzék meg kb egyforma nagyok.Na itt feladták.De nem tudtok valami megoldást hogy 50-esnek nézzék?Pl kormányoszlopra valami 50-es tábla?
Hátso fékbetét kell (dobfékeshez)?Mert nekem van egy hátsó vadi uj fékpofám(1pár)!Én a 80-as dt-hez vettem de sztem jo a tiédbe is mert ahogy elnéztem neked is a régi tipusu dt van ami elöl tárcsa hátul dob és sztem nincs külömbség a kerekeik között!
sztem nem, nincs ami mozgassa a powert
ehhez lenne nekem is kérdésem, ha állo helyzetben, üresben huzom neki a gázt, akkor is nyit a power ugye?
ha igen akkor te is le tudod ellenörizni bármikor, hogy megy-e, csak beinditod a motort és nem teszed rá a fedelet :)
Sziasztok!
Nagyon fontos kérdésem lenne!Elvesztettem a benzin levegő állitó csavarom, már hónapok óta az után a szar csavar után járok bontóról bontóra, meguntam.Valaki legyen olyan szíves és írja le a pontos méreteit!Vagy ha tud egy jó bontót szóljon!Egy 1998as 125ccmes be kellene.Nagyon nagyon köszönöm előre is annak aki segít!
Vettem egy 80-as Lc 2öt, felfurattam, nagyon klassz lett, viszont pár alkatrészre szükségem lenne.
----------------------------------------------
- Kéne egy kormány ( ami rajta van zsir uj, csak a tulok elözö gazdája levágta a végeit, mert ugy jobban elfér a kocsik között....) persze rájött, hogy a markolat+aproszarok már igy nem mennek fel a helyükre :D de addigra már mindegy volt.
- Gázkar kellene kompletten.
- Müszerfalat is keresek(gyujtáskapcsolo nélkül is)
- Oldal idomok, hütö idom, és hátsó sárvédő.
- hátsó kipufogo dob (ami ott elfér, igazábol bármi érdekelne)
------------------------------------
Ha valakinek van ezek közül bármi, amitöl szivesen megválna, annak roppantul örülnék :)
elöre is köszi szépen!
(ha irnátok bonto cime(ke)t, aki ezzel a tipussal (is) foglalkozik, az is hatalmas segitség lenne.
Rendszám, forgalmi, törzskönyv, adásvételi VAN, műszaki lejárt.
Ha valakit érdekel belőle valami motorkovacs@gmail.com - ra írjon!
a nagyvason mér nincs 125-ös lc2eshez alkatrész?
van sima lc hez, meg van r hez, de a kettő között még véletlenül se
ehhez lenne nekem is kérdésem, ha állo helyzetben, üresben huzom neki a gázt, akkor is nyit a power ugye?
ha igen akkor te is le tudod ellenörizni bármikor, hogy megy-e, csak beinditod a motort és nem teszed rá a fedelet :)
Légyszi aki tudja válaszoljon...
Nagyon fontos kérdésem lenne!Elvesztettem a benzin levegő állitó csavarom, már hónapok óta az után a szar csavar után járok bontóról bontóra, meguntam.Valaki legyen olyan szíves és írja le a pontos méreteit!Vagy ha tud egy jó bontót szóljon!Egy 1998as 125ccmes be kellene.Nagyon nagyon köszönöm előre is annak aki segít!
eladó egy dt lc2 125 ,150000 ft- ért.érd:06302440612
képet is tudok