A Power motor csak ellenörzi a szelep útját mikor rárakjátok a gyújtást. alaphelyzetből kimegy végálásba aztán visza alaphelyzetbe, de amikor berugjátok (beindítjátok a motort) akkor felvesz egy 3. álást miből ki fog indulni nyitási írányba mikor elkezdítek neki húzni a gázt. Szedjétek le a szelepnél lévő kis fedélt és figyeljétek.
Lenne nekem is egy kérdésem. Nemsokára vinem kéne a mocit műszakira. Szerintem nincs rossz álapotba, minden müködik rajta. De azért jó lenen ha tudnátok pár sort írni h. mit néznem meg rajta és tapasztalatotok szerint menyire szigorú a vizsga. /Én mikor elöször voltam vele akkor csak ránéztek és meghalgaták a hangját,de ez 2 éve volt/
Előre is köszi a hozászólásokat.
2- vagy 3 szor ,,zizeg,, a power motor attol függ mekkora fordulaton állitod le , de ált. 2 szer.
gyujtásra teszed ,leveszed és akkor kell a lyuknál lenni
helló
dt-m van de nem jo a poverem nem 1 et csekol gyujtásnál hanem többet. és utána probáltam beálitania a vilát hogy a mögöte lévö lukal párhuzamba legyen,de azt modnják hgy 1et kell csekkolnia.
létszi segitsetek
Teljesítmény? Hát húzni húz is azzal nincs gond... De ha valaki azt mondta h.az ő Dt-je megy 120-at, akkor csak csorgattam a nyálam, mert az enyém 100 fölé sose ment... De akkor így már lesz megoldás, meg kisebb fogyasztás....
Hála neked érte mégegyszer
Lenne nekem is egy kérdésem. Nemsokára vinem kéne a mocit műszakira. Szerintem nincs rossz álapotba, minden müködik rajta. De azért jó lenen ha tudnátok pár sort írni h. mit néznem meg rajta és tapasztalatotok szerint menyire szigorú a vizsga. /Én mikor elöször voltam vele akkor csak ránéztek és meghalgaták a hangját,de ez 2 éve volt/
Előre is köszi a hozászólásokat.
És 190-es... szal mostmár tuti h.cserélem....
gyujtásra teszed ,leveszed és akkor kell a lyuknál lenni
dt-m van de nem jo a poverem nem 1 et csekol gyujtásnál hanem többet. és utána probáltam beálitania a vilát hogy a mögöte lévö lukal párhuzamba legyen,de azt modnják hgy 1et kell csekkolnia.
létszi segitsetek
Hála neked érte mégegyszer
Akkor szerintem bőven érdemes az én fúvókámat kissebre cserélni...
és a fuvókaméret?
És nem tudod h.a tiedbe milyen méretű a főfúvóka?