Éss még egy kérdés....nektek mennyit eszik a fúvókával? mert én egy kicsit sokallom az egy tankkal megtett 110 km-t...
az enyémbe asszem 170-es van... de hnapra megnézem pontosan
Előre is köszi mégegyszer a válaszokat
Hello nekem van 1 yamaha dt x em ujjab fajta 2006 os kéne rá 1 kipuff nem tudjátok mien árban vannak ugy kb?
ujjanan is kiváncsi vok gianneli arrow stb
elöre is köszi;)
fogsz egy átlátszó csövet ráhúzod a leeresztő/túlfolyóra
odateszed a karbi mellé a csövet kinyitod és látod meddig ér a benzin
gépkönyvében tuti le van írva mennyivel legyen alacsonyabban mint a csésze
de nem kell túl sok pár mm csak
Ez viszont az alapjárati levegő miatt van. Üzemmeleg motornál kell beállítani. Az alap kb másfél fordulat kifele(tehát teljesen bentről) és itt finom nyitás/zárásokkal megkeresni a legnagyobb fordulatot.
A karbi tipustól függő méretre kell állítani, hogy hol zárjon. Ellenőrzése: a karbi alját leveszed, majd a karbit fejjel lefelé fordítod. Az úszó alja (most ugye teteje) és a karbi széle közti távolságot kell megmérni.
Köszi a válaszokat..
Megnéztem, a benzin tökéletesen folyik a csapból, tehát nem ott a hiba. Már korábban is néztem hogy a benzin a karburátorig eljut folyamatosan...Lehet hogy hülyén hangzik, de nem tudom hogy kell az úszószintet ellenőrizni?
A karburátort a lehetö legkissebb darabokra szedtem szét és mindent megtisztítottam.aztán összeraktam és kiprobáltam, most hihetetlenül megy és a fordulatszámméröt simán leforogja. ezzel csak az a baj hogy minden 200 m-en megáll és ujra be kell rugnom aztán megy és megáll.mult vasárnap a motorozás elég keserves volt emiatt. de ha érzem amikor le akar állni kuplungot be és alapjáraton hagyom pár másodpercig, akkor megint megindul.Régebben amikor fogyott ki a benzin akkor ment ilyen iszonyatosan, igy az a gyanum hogy egy darabig kap benzint, aztán elfogy, amikor megáll megint gyül annyi hogy menjen egy kis ideig.Szerintetek mi lehet a baj? hol a hiba?Valamit nem jol raktam össze?
Légyszi segitsetek...
Sziasztok!
Elvesztettem a karburátomból a benzin/levegő csavart!
Nem tudjátok hol lehet beszerezni?1998as Yamaha DT 125
Vagy ha vki a csavar méreteit tudja azért is hálás lennék!
Előre is köszi
az enyémbe asszem 170-es van... de hnapra megnézem pontosan
Előre is köszi mégegyszer a válaszokat