nekem nem éppen a kedvencem, éppen jöttem haza a szerelötöl és elég jo volt a talaj az erdöbe erre pedig 1 völgyben akadtam rá hirtelen ugy megfogott majdnem leestem rola és mindjárt elsülyedt , ketten alig birtuk kiszedni
Attól függ mihez képest én 8 bontót telefonáltam végig és 25.000 ért adta oda ez volt a legolcsóbb valamelyik 30.000 is akart kérni érte...
Csak a végén kiderült hogy nem ez volt a baja a motornak.
Hali!
jól mondják a többiek ez a gyújtásvezérlő elektronika nekem van egy eladó garantáltan működőképes ha érdekel nem '86-sé hanem '97-sé
20.000 odaadom
gyujtásvezérlö (CDI)
sok sikert a keresgéléshez , mert bontoba nemnagyon talál iet az ember de ha talál akkor jo mert 1 utángyártott 30 E Ft ha poweres a gép , ha még nem poweres akkor ,,csak" 15 E Ft
még ehhez a majd 70 rugohoz jön hozzá, szoval nem mondtunk hülyeséget, gondolom regado abbol következik h mekkora és mennyire régi, mikor volt forgalomba helyezve elöször
Üdv!
Valaki tudna segíteni abban, hogy mi lehet a képen látható kütyü? Elvileg fesszabályzó lenne? Egy '86-os 125-ös DT-ből való.
Valószínűleg ez lehet rossz, mert a bemenő vezetéken van áram, de a kimenőn már nincs.
Esetleg van valakinek ilyen alkatrésze?
Hi!
A papírozással kapcsolatban!
Regadó:?
MGA vizsga: 8.600,-
Első fog.helyezés-műszaki: 26.800,-
Rendszám: 4.500,-
Műszaki matrica: 450,-
Eredetségi vizsga 17.000-
Forgalmi engedély és Törzskönyv /6e + 6e/ 12.000 forint
Van egy táblázatom a regadó kiszámításához,de most nem találom,a kinti első forgalombahelyzés dátuma és a köbcenti kell hozzá!
Lehet hogy megvan a svájci papírja de még sokban van míg az forgalomban lenne ,az enyémnek is megvolt a svájci forgalmija oda sem adtam annak aki megvette mert ott más volt az évjárat (lefelé) .
Csak a végén kiderült hogy nem ez volt a baja a motornak.
jól mondják a többiek ez a gyújtásvezérlő elektronika nekem van egy eladó garantáltan működőképes ha érdekel nem '86-sé hanem '97-sé
20.000 odaadom
ráadásul poweres a gép.
kössz az infót.
Esetleg ha valakinek van ilyen gyújtáselektronikája, jelezzen!
sok sikert a keresgéléshez , mert bontoba nemnagyon talál iet az ember de ha talál akkor jo mert 1 utángyártott 30 E Ft ha poweres a gép , ha még nem poweres akkor ,,csak" 15 E Ft
Valaki tudna segíteni abban, hogy mi lehet a képen látható kütyü? Elvileg fesszabályzó lenne? Egy '86-os 125-ös DT-ből való.
Valószínűleg ez lehet rossz, mert a bemenő vezetéken van áram, de a kimenőn már nincs.
Esetleg van valakinek ilyen alkatrésze?
Kössz a segítséget!
Csak ha valaki a sokadik magyar gazdája,azt már elég necces visszakeresni!
A papírozással kapcsolatban!
Regadó:?
MGA vizsga: 8.600,-
Első fog.helyezés-műszaki: 26.800,-
Rendszám: 4.500,-
Műszaki matrica: 450,-
Eredetségi vizsga 17.000-
Forgalmi engedély és Törzskönyv /6e + 6e/ 12.000 forint
Van egy táblázatom a regadó kiszámításához,de most nem találom,a kinti első forgalombahelyzés dátuma és a köbcenti kell hozzá!