hali! én tapasztalatokat szeretnék "kérni", enduro gumitol mennyivel lett jobb terepen a cross gumi? gondolom uton nagyon szar szétráz és nem lehet vele megállni, terepen sokkal jobban fogja a homokot nem?
Szevazstok!
Nem tudja valaki hogyan lehet akmórán állítani, hogy jól mérjen mert most jóval kevesebet mutat mint amit autóval mértünk .
És hány ameros akksi kell bele?
Ollyan probléma van, hogy testzárlatos most akkor mit tegyek vele?
Előre is kösz a választ!
ÜDV.:Robi
kimentem kicsit én is, jo volt, a motor nem sokat változott, a vége ugyanugy 100 körül van a kicsi lánckerékkel elöl, de nagyon jol huz és erös
jo lenne valami kipuffrendszer azért amivel nagyobb temponál is kicsit kevesebb gázzal mennék... :S de ha lesz alkalmam sztem veszek elöre egy 16os lánckereket
Én is menetem vna a hóba is meg napsütésbe is de a szülők jobban mondva muter itt rinyál amióta elestem! majd ha száraz lesz az út stb......... de kihoztam belőle hogy jövéhét hétvégén már én is mek!
3hete nem motoroztam már.......
csorog a nyálam a jobbnál jobb vidik után ....
én a joidö alkalmábol gubbasztottam mert itt esett, mondjuk délután fasza volt, igyekszem nem másnapos lenni holnap és kerülni egy jot, ma voltam kicserélték a belsöt hátul, szoval elvileg most fasza, holnap tesztelem ha a körülmények adottak
Yamaha aerox tipusú sport robogó eladó vagy cserélhető Yamaha dt 125-ösre.Ha érdekel valakit akkor írjon,amúgy képek vannak fenn a galériában.
Üdv.Mindenkinek!
akkor nem szoltam!
amugy a 19" DT-nél nem gyári, szoval olvasd le a gumi pontos méretét és ugy tedd fel képesmotorra, meg hirdesd itt az adás-vétel topikban, elöbb utobb biztos akad valaki akinek olyan kell
Nem tudja valaki hogyan lehet akmórán állítani, hogy jól mérjen mert most jóval kevesebet mutat mint amit autóval mértünk .
És hány ameros akksi kell bele?
Ollyan probléma van, hogy testzárlatos most akkor mit tegyek vele?
Előre is kösz a választ!
ÜDV.:Robi
Eladó a dt-m vagy cserélhető! akit érdekel írjon
Cserébe meg ugy se számítanád be a dt-m........... gondolom.................. vagy igen?
jo lenne valami kipuffrendszer azért amivel nagyobb temponál is kicsit kevesebb gázzal mennék... :S de ha lesz alkalmam sztem veszek elöre egy 16os lánckereket
Mindenkinek jó mocizást, majd képeket dobok fel a túrárol!
3hete nem motoroztam már.......
csorog a nyálam a jobbnál jobb vidik után ....
én a joidö alkalmábol gubbasztottam mert itt esett, mondjuk délután fasza volt, igyekszem nem másnapos lenni holnap és kerülni egy jot, ma voltam kicserélték a belsöt hátul, szoval elvileg most fasza, holnap tesztelem ha a körülmények adottak
Üdv.Mindenkinek!
amugy meg van enduro gumim az rávalo 90% ha az jobban érdeklne
amugy a 19" DT-nél nem gyári, szoval olvasd le a gumi pontos méretét és ugy tedd fel képesmotorra, meg hirdesd itt az adás-vétel topikban, elöbb utobb biztos akad valaki akinek olyan kell
a gumi méretét az nem tom pontosan csak annyit hog ya hátsó 19" de DT-n volt! az első 21"
a corss gumirol nincs kép de mitas és kb 70%
az ára pedig 3500Ft/db a kézvédő 4000ft és postán utánvételel is fel adom ha kell!