Husqwarna wr 125 ős verseny enduron gondolkodtam vagy valami rendszámos tdr en de valoszinüleg diák melóval még hozzá teszek amennyit lehet azt veszek egy kocsit .Legalább nem veszik el a b kat ot ha elkapnak.Azt majd ha ugy lakul az életem veszek egy másik motort hobbynak.
gyárilag ugy van pedig fojtva azt irták, X-be vannak kötve a bowdenek
lehet hülyeség, nekem már a powerrel nem volt gond, csask akipuff fojtott elvileg
Hát na,igazat adok én is,szét kell szedni,megnézni mi hogy van,én is azt tettem most!
Szétkaptam elég jól,kipu,porlasztó,reed lekerült,kitakarítottam amit lehetett,meg megskubiztam mi a téma!
Power jól van benne,elvileg mozgásából gondolom alacsony fordulaton kicsit zár,majd egyre nagyobb fordulatra nyit.
Amúgy majd lesz egy dugó+gyűrű cserém,mert a dugómnak a felső részéről hiányoznak darabok kipufogónyílás irányában. :S
Aztán a hajtókarnak is van mozgása, oldalra billenés,ill. pici fel-le is így összerakva is érezni.
Porlasztómban szívóoldalon alul van 2db átmenő csatorna,mind kettő tele volt tömődéssel,az úszóház alján fekete valami,mint olaj csak sűrűbb+porszemek.
Aztán lőttem az úszón,28mm-re mozgott ki a 20-21 helyett.
Néztem a Reed-et,nem állítgattam,de az normális hogy pl. a felső műanyag lapoknak könnyebb a mozgása mint az alsóknak?
Szemmel is látható hogy az alsó picit vastagabb anyagból van.
Aztán összeraktam,meg jó hideg is lett menetközben,hirtelen gázra 1x 2x majdnem lefulladt olyat torpant,de utánna 2-3000 felett erősebbnek érzem,igaz nem tudtam úton kipróbálni a KMB miatt aki itt cirkálgat,terepen meg csak kínlódás lett volna.
De lehet hogy ez is segített a füstölős gondon,hogy visszább vettem a benzinszintből,meg kitakarítottam a porlasztót.
Nah látom megen feldobta valaki a
"MegvanFordítvaaPower" témát......
Szedje mán szét "az" valaki, oszt jöjjön mán rá hogy
butaságot beszél....
Gondolkodjunk kicsit....
Ha elfordítom a tengelyt 180 fokkal, akkor fordulaton zár be!
Nem?
A másik, hogy csak az egyik oldalon van a hengerben megvezetése....
Max a powertengelyen lehet a folytás, amit ki kell reszelni.....
orimot látam hírdecc 1 xt azt nem cserélnéd dt re?