tudna valaki segíteni,hogy a yamaha dt 125(10v) mocin az uszó szintnek menyinek kell lennie .
azt tudom ,hogyan kell állítani csak azt nem tudom hogy mennyire .
nincs bent olyan jel ami a maximumot mutatja mint a simsonban?
előre is köszi.
Átalakítom én neked a végdobodat ,ha gondolod!
Én megcsináltam az enyémre pörög mint a stihl fürész meg nem olyan anyám asszony katona hangja van most.
Kösz még egyszer a tipeket a dugoval kapcsoltba PROX és a WÖSSNERT után és erdeklödni fogok
mellesleg sajnós a power intézte el a dugot meg ilyet nem is b...tam na mindegy legalább most feljavúl a paripa.
most vagy 3 napig moshatod majd a motorod szépen néz ki nekem is ekkora kipuf vég van a motoromon:D na majd a héten én is megjáratom az erdőben:P majd csinálok pár képet:)
Ezt hogy mérted? Elvileg úgy pontos a mérés, ha széthúzod és lefűzöd a gyűrűket.....
Magyarul gyűrűk nélkül....Teljesen más adatokat kapsz! És nem az oldalirány, hanem a hosszirány a lényeg...
Arra jobban kopik...
azt tudom ,hogyan kell állítani csak azt nem tudom hogy mennyire .
nincs bent olyan jel ami a maximumot mutatja mint a simsonban?
előre is köszi.
Nem tudok dönteni meiket vegyem ?
Én megcsináltam az enyémre pörög mint a stihl fürész meg nem olyan anyám asszony katona hangja van most.
mellesleg sajnós a power intézte el a dugot meg ilyet nem is b...tam na mindegy legalább most feljavúl a paripa.
Dobd majd fel a képeket..
Üdv: Norbi
Magyarul gyűrűk nélkül....Teljesen más adatokat kapsz! És nem az oldalirány, hanem a hosszirány a lényeg...
Arra jobban kopik...
Ez a lényeg.....Nézegesd....sokáig....s ha úgy érzed, cseréld...
Képek:
Ha a tiéd 0.5 akkor az már 5xcserés.