Sziasztok yamaha 125 dt 1997 évjáratú mocimba szeretnék dugot cserélni . Valaki tuna ajálani hogy milyen márkát vegyek aminek jó az ár értkaránya és esetleg holjutok hozzá itt bp vagy környékén ? várom javaslatokat elöre is kösz
Tudna valaki sgíteni nekem hogy hogyan lehet a dt-men a powert állítani mert így kicsit gyengus a moci!A régebbi dt blokk van benne (86-os) és elvileg eből elő lehet 27 pacit varázsolni a mostani 21 helyett.
ja és mondanom sem kell h megsem nyikkant a teló:) csak a teló közepée kell 1 kicsit fújni belőle lecsurog rajta és oylan mint újkorában könnyen járt:)
Mivel nekem nem volt itthon wd-40 anyira nem is hiányzott a telóhoz, nagyteljesítményű kenőanyag dobok ide 1 kis képet róla:P én erre esküszöm ja és ára is van neki aszem 2000ft:D
Hellótok !
Most vettem egy 125-ös DT-t 95-ös évjárat és hallottam ilyet hogy 94-től raknak vmi folytást a rezóba!Igaz ez?És ha igaz akkor megtudnátok mondani pontosan hogy hol van ez a folytás?Előre is kössz!
Hát annyira Istenítettétek ezt a WD40-et hogy egy hete vettem belőle egy kis flaskával.....
Hozzá kell tegyem régebben használtam, és tényleg mindenre hatásos volt....
Most sajna a Hondámon(szgk) szorult az ablak, nyikorgott az ajtó, és az elektromos antenna is néha kintmaradt....
Nagy hévvel befújtam mindent, és elégedett voltam "spriccelős" önmagammal...
Eredmény: két nap múlva az oldalüveget tartó műanyag rögzítőt sikerült szilánkosra törnöm, az ajtó 2 nap múlva ugyanúgy nyikorgott, antenna kintmaradt.....
Nah már ez sem a régi.........a szilikon spray mindent megoldott.............
Úgyhogy ennyit a mostanában kapható WD40-ről......Jah és 2 nap után egy tapadó filmet hoz létre....
elölre 10 fogasat, hátulra 53 fogas jt lánckereket raktam fel, és lecseréltem a régi láncot egy DiD láncra, a www.pinkmotors.hu -tól rendeltem és 1500+4300+3900=9700-at fizettem (inkább 10000 körül mert még a posta is az meg nemtom mennyi de nem volt sok) ennyi asszem
Hello eladó egy Yamaha DT 125 vízhűtéses powerszelepes 6 sebességes tárcsafék elől hátul gyári szép álapotban keveset használt új gumik új akumlátor érdemes megnézni papírjai megvannak.
érd:06 70 260 5148 vagy msn vagy email
Az aprilia af1 is eladó
érd:msn email vagy a 06 30 617 0111
ja és + még haverom ráa tanu h 2 személyel dombon fölfelé előnyt is adtunk 1 honda xl nek az újjabiknak olxyan 500 m hogy versenyezünk és akkro még tdr em volt és úgy is simán oda vertük :)
Most vettem egy 125-ös DT-t 95-ös évjárat és hallottam ilyet hogy 94-től raknak vmi folytást a rezóba!Igaz ez?És ha igaz akkor megtudnátok mondani pontosan hogy hol van ez a folytás?Előre is kössz!
Hozzá kell tegyem régebben használtam, és tényleg mindenre hatásos volt....
Most sajna a Hondámon(szgk) szorult az ablak, nyikorgott az ajtó, és az elektromos antenna is néha kintmaradt....
Nagy hévvel befújtam mindent, és elégedett voltam "spriccelős" önmagammal...
Eredmény: két nap múlva az oldalüveget tartó műanyag rögzítőt sikerült szilánkosra törnöm, az ajtó 2 nap múlva ugyanúgy nyikorgott, antenna kintmaradt.....
Nah már ez sem a régi.........a szilikon spray mindent megoldott.............
Úgyhogy ennyit a mostanában kapható WD40-ről......Jah és 2 nap után egy tapadó filmet hoz létre....
Milyen méretű lánckereket raktál fel?
És hol vetted?
És mennyiért?
...nincs több kérdés!
érd:06 70 260 5148 vagy msn vagy email
Az aprilia af1 is eladó
érd:msn email vagy a 06 30 617 0111
amugy vmi konkrét linket nem tudna vki adni a gumival kapcs.?
thx!
Yamaha alkatrészkatalóguselég jó kis alkatrészkatalógus mindenféle Yamahához.