Szia! Ez nagyon fasza gumi, ha nagyrészt aszfalton használod a mocit. Nagyon sokáig elmegy, száraz terepen is elboldogulsz vele. Olyan, gumi ami mindenhova jó nem igazán létezik.
Sziasztok ! Szerintetek a gumi ami a mocimon van ez melyik kategóriába lehetne sorolni ? Enduro vagy inkább aszfalt ? Cross gumi aszfalton nagyon kopik tegyük fel ha nemis satu fékezek be csak le lasitok ? Kéne valami jobb gumi tavassal ami jó mindenhova.
Akartam felrakni vodeót a motoromról de nem tudom miért mindig megáll a feltöltés 73%-nál
Ez miért van?
Hol tudok irni ezen az oldalon valami moderátor félének?
Sziasztok!húú jó régen írtam ide... Kellene egy power szelep Yamaha DT125R '96-'97...
meg ha valakit érdekel a gépem akkor eladó...220ba!
tavasszal úgynéz ki yamaha wr 400 vagy 450-em lesz! azért szeretném eladni, hogy a pénzt hozzárakjam!
üdv
Sziasztok!
Ha valakit érdekel a YAMAHA DT 150 esem segédmotoros papírokkal felujítás alatt áll de ha készlesz valószínű eladom. 91 es a gép majd rakok fel képeket vagyis régiek vannak fenn de majd rakok még a profilomba.
Vagy vegyél egy tisztességes töltőt, ami magától beáll a szükséges értékekre,egész télen rajt hagyhatod és folyamatosan szinten tartja, és még a fordított polarításra is figyel helyetted. Bár ezek rettenetes összegekbe kerülnek,az enyém asszem 4500 pénz volt...
Sziasztok.Eladó 1 kék színű 43-as StylMartin csizma.Elég jó állapotban van a talpa egyáltalán nicns elkopva.Ára:12ezer ft. Akit érdekel emailben írjon: adam9210@freemail.hu --- képet is küldök
Helosztok!
Nem tud valaki :powerszelepfedelet..ami jobb oldalt van az egycsavarosat?
Vagy esetleg Dt bont valaki?
Köszönöm mindenkinek előre is!
ÜDV.:Robi
Ez miért van?
Hol tudok irni ezen az oldalon valami moderátor félének?
meg ha valakit érdekel a gépem akkor eladó...220ba!
tavasszal úgynéz ki yamaha wr 400 vagy 450-em lesz! azért szeretném eladni, hogy a pénzt hozzárakjam!
üdv
Ha valakit érdekel a YAMAHA DT 150 esem segédmotoros papírokkal felujítás alatt áll de ha készlesz valószínű eladom. 91 es a gép majd rakok fel képeket vagyis régiek vannak fenn de majd rakok még a profilomba.
Csere érdekel
óccsóbik
"drágábbik" ez van nekem
írjatok kommentárokat. ha van kedvetek. előre is köszi cső
-Annyi volttal töltöd, ahány voltos az akksi.....
-És az ampert elosztod 10-el, és 10 óráig töltöd!
Értem?----3AH akksit 0.3 amperrel 10 órán keresztül....
És ez mindenre igaz....
Az akksit meg keresd meg!
Sok sikert...
Nem tud valaki :powerszelepfedelet..ami jobb oldalt van az egycsavarosat?
Vagy esetleg Dt bont valaki?
Köszönöm mindenkinek előre is!
ÜDV.:Robi
Akinek kellene Dt oldalidom:
http://www.teszvesz.hu/item506...