nem tavaszaszal bocsi:D nyáron les a tuti főleg ha előte esik az esső:) úgy gondoltam h Péntek este jön mindenki
Szombaton motorozás(Fél nap 150km körül:D ),Este bográcsolás:) evés ivás és vasárnap józanító nap és mehet mindenki haza h hétfőn tudjatok dolgozni de előte még gurulhatunk 1 et:D
MESSZE?motoral semmi nincs messze ,föleg ilyen kedves meghivás ( ja csajokat is szeretjük ahogy habozák a gépet na meg a hátam ) ha még azt tudnál intézni most oda költözök hogy tuti hogy legyen helyem NAGY BULI
Kawa "bácsi" hozhatod a gyerkőcöket is:) tudok 1 jó nagy területet ahol kedvükre motorozhatnak és senkit sem zavarnak de mindenki aki szeret csak sima terepen mászkálni (Ugratót,rámpát) nem építek:D
Kocsival :) ha többen jöttök akkro valaki felvezs valakit 1 kis móka senkinek sem árt és akkor nem csak netek keresztül ismerjük egymást hanem személyesen is:) kamera kötelező! de szerintem tök jó lenne ha 1 páran eltudnátok jönni mert itt a helyiek benne vannak oylan 8-10 fős társaság:)
Na srácok:) úgy érzem elegen vagyunk h elmenyünk majd nyáron 1 közös motorozásra:)
Fót homok bánya és egyéb területek:) zolboy91@hotmail.com MSN!
Mogyoródon tőlünk indulunk akár úgy is meglehet beszélni mivel elég nagy a kert h itt lehet aludni esetleg este 1 kis bográcsozás:) vagy valami ... szakács jelentkezését várom szeretetel xD
Szevasz zoll.yamaha 125 szerintem körbe kérdeznék hogy ki fúr hengert aztán fognám a kis hengerem és ki kérdezném a véleményét hogy kell-e vagy nem fúrni .Én is pont igy tettem mi nap . Nekem fúrja és ö szerzi be a dugóden t is, PROXOT kértem igy összesen 24000 - ft fizetek :) igy tuti hogy minden derékszög párhuzam lesz (ja ebből az árból 4000 ft a fúrás) szóval szerintem így lesz jó
Igen a power .De mint kiderült fúrni is kell mert egy kicsit lógot és azt mondták hogy valoszinű azért történt.
Szereltem a motort aztán elmentem vele egy probakörre vissza jöttem feldobtam a bakra és úgy is járattam ,
és 7000-8000 fordulatnál fingott ki.
Szombaton motorozás(Fél nap 150km körül:D ),Este bográcsolás:) evés ivás és vasárnap józanító nap és mehet mindenki haza h hétfőn tudjatok dolgozni de előte még gurulhatunk 1 et:D
Másrészt a krosszosított dt hogy jut el fótra? A hátamon?
Fót homok bánya és egyéb területek:) zolboy91@hotmail.com MSN!
Mogyoródon tőlünk indulunk akár úgy is meglehet beszélni mivel elég nagy a kert h itt lehet aludni esetleg este 1 kis bográcsozás:) vagy valami ... szakács jelentkezését várom szeretetel xD
Szereltem a motort aztán elmentem vele egy probakörre vissza jöttem feldobtam a bakra és úgy is járattam ,
és 7000-8000 fordulatnál fingott ki.