Még nincs itthon, először forgalomba kell helyezni, de nekem nincs rá időm, megcsinálják ők, és ha kész házhoz szállítják.
Így 40 felett már fontos a kényelem...
én ma elég jot motoroztam hoesés ,sár minden volt ,bár akkor még nem maradt meg a ho csak alig láttam miatta néha,már hazafelé mentem kaptam 1 elsö defektet is ,szoval menni kel ienkor is csak föl kell rendesen öltözni
Megvettem ma a tdm-et. Még kb 2 hét mig meglesznek a papirok.
Bár a gép 15 éves, ehhez képest a 26.000-es futás teljesítmény nevetségesnek hangzik. Erre szoktam én mondani, hogy persze: vidéki,nemdohányzó,nyugdíjas orvos házaspártól, akik csak a templomba jártak vele...
Viszont ma megnéztem a gumikat hogy biztos cserés-e mindkettő, mert a széleken kis repedezések voltak a gumi kiszáradása/öregedése miatt. Közben ahogy nézegettem feltünt a gyártási dátum, ami minden gumin rajt van egy kis keretben. Az első gumi 95-ös, a hátsó 99-es évjáratú! Tehát már a hátsó, alig kopott(70-80%-os) is 10 éves!
Most vagy az arc annyira rafkós, hogy még erre is figyel és lecserélte a gumikat valami öregebbre, vagy a gép tényleg még annyit se futott az elmúlt 10 évben hogy elkopjon a gumi? Asszem ez az amit már sosem tudok meg. Szerintetek?
itt egy kép a szerzeményről: