Én meg motornéző túrát tartottam ma.
1. Aprilia pegaso 650. Egy perc után sarkon fordultam,be sem lett indítva. Hegesztett hátsó váznyulvány, "kályhaezüst"-el "javított" váz a motornál.
2. Kawa kle500. Tulaj szerint ha megnézem, tuti elviszem. Blokkban mintha két kalapácsos ember csapkodna jobbra-balra, plusz szép füst hidegen ,melegen. De ha már ott voltam elvittem egy körre. Nem kellet volna...
Menet közben az oldaldeknit lefujta a szél, de ez csak a visszatérésnél tünt fel.
10 percig jártuk a két falu közti utat kocsival, mire meglett egy árokban
3. Yamaha Tdm850. Na ezért megérte 250km-t utazni. 17 éves, de a blokk mint egy villany varrógép,simán jár mint a bársony,húz mint a barom, és olyan csilli-villi az egész, hogy bármely részéről enni lehet. Bár látszik a kézifékkaron, és a lábtartón,kipuffogón hogy feküdt már az oldalán, de a blokk-váz-kasztni hibátlan. A javítást szépen megcsinálták nem is nagyon tudtam belekötni semmibe. Valszeg jövő hétvégén megvesszük.
Aha értem de pl. ha megyek vele egy pár (hosszú) kört akkor honnan tom megállapítani hogy a motorja mien.( valami árulkodó jelek,) mert én még nem sokat mentem dt80-assal, nem tom hogy kell menie kb végsebb.
Mert én ezelött mielött megvolt még a Simóm azzal zuztam a köröket de azzal is kb 70-et mentem
de van rajta egy lemezdarab a vázon a kormánytőnél.Ott elvileg le van írva minden! Gyárátsi év,motorszám,vázszaám.
Érdemes megnézni! Meg azt is,hogy ugyanaz e a vázszám a bilétán,mint a motor alján a motorvédő dekni mellett beütött szám!
nem hiszem h hiányzik csak ilyen fajta... amugy ülést áthuzni nem tudom mennyibe van, attol függ milyen minöségi munkát akarsz, a gumik ha nem gagyit veszel akkor megvannak kb 20-25böl, esetleg ha mégis kell uj markolat, az 1-2 ezres
de ennek a hangját kell meghallgatni föleg, meg menni vele egy jo hosszu kört h kiderüljön erös-e, meg tényleg fel-e lett ujitva
OK csak nekem olyan gyanúsan olcsónak tűnik, de a forma nekem azt mondta hogy nagyobbat akar azért adja el meg kissebb hibák pl: (azt mondta) -hogy akucsere kellene bele meg hülés meg gumik kopása jah meg ahogy én láttam hiányzik a markolata vagy nem?
az az igazság hogy maszekban autókat fényezek,és ez a szín maradt egy verdáról.Igen,sajnálom is mikor erdészkedek vele....de ez van....maradt még vagy 4 deci festékem!
Tényleg szép lett Nem volt drága a fényezés hogy lekarcolja néhány ág?
Am én is most ujítottam fel a motoromat de olyan szinten hogy még az utolsó csavar is kilett cserélve vadi újra és bezsirozva van betekerve.
Van valakinek első sm felnie dt-hez?
Előre köszi