heló!
nekem egy honda cr dob van rajta(DEP)... teljesítmény szinte nem változott..a gyári elsődobbal nem volt túl szép hangja ..:( pedig a CR en nagyon szépen szólt...
vettem rá egy GIANELLI elsődobot na most nagyon gyönyörű hangja van és a teljesítmény is nőtt nagyobb fordulaton.
Hellósztok! Most dondolkodtam azon hogy mi lenne ha sport dob helyet mondjuk egy ugyan olyan évjáratú yz dobját tenném lenne valami értelme ? Más hang? Icipicikécske erő? Vagy esetleg valaki próbálta már?
meg van egy olyan kérdésem hogy: Haveromnak dtr-je van.főzte a vizet, új tömítés, hengerfejsíkolás után is még mindig eléggé melegszik, lehet csak azért nem főzi mert nincs az a nagy meleg.mondjuk most még bejáratós, vagy 200km-t ment vele.a powert szándékosan úgy állította hogy ne nyisson, meg nem is pörgeti szénné, igaz tempósan megy de nem nagy fordulaton.
a válasz(oka)t előre is kösz.
meg tudod mondani mi a neve a tapadást elősegítő anyagnak, meg mi az egyáltalán?meg az a szórógitt az minek?előtte mivel lett lecsiszolva?csak azért kérdezem ezeket, mert mostanában akarom én is festeni a vasat.
köszi hello.
Sziasztok.
azt szeretném kérdezni, hogy gyári DT 125R "95 első lábtartót merre találok?
Darknox naon jól néz ki a géped. Mennyiért vettedd az alu hálót?
Read me, Write me helyett!
Ügyes vagyok én is
Ideje lenne 2nap után aludni valamit.
Nem tom jó-e bele vagy sem.
Csak most nem akarok hátra tárcsás kereket.
Féket hátra vinni munkahenger stb...
nekem egy honda cr dob van rajta(DEP)... teljesítmény szinte nem változott..a gyári elsődobbal nem volt túl szép hangja ..:( pedig a CR en nagyon szépen szólt...
vettem rá egy GIANELLI elsődobot na most nagyon gyönyörű hangja van és a teljesítmény is nőtt nagyobb fordulaton.
szerintem
és véletlenül nem tudsz valakit akinek van Eldaó dt80-asa?
pápá
a válasz(oka)t előre is kösz.
köszi hello.
azt szeretném kérdezni, hogy gyári DT 125R "95 első lábtartót merre találok?
Darknox naon jól néz ki a géped. Mennyiért vettedd az alu hálót?
Előre is köszi
Ha elküldenéd a stefanicszs@gmai.com -ra azt nagyon megköszönném!
(Úgy látom, hogy néhányan már átlapozták.... )
Supermoto 4ever!
nem tudja valaki hol lehet venni gyári üléshuzatot?
olyat mint ami a most van nekem rajta...csak újat
köszi
hellosztok
Ügyes vagyok én is
Ideje lenne 2nap után aludni valamit.
Nem tom jó-e bele vagy sem.
Csak most nem akarok hátra tárcsás kereket.
Féket hátra vinni munkahenger stb...