vagy üzembiztonsági okokból egy mikrokapcsoló van építve az ülés alá,és csak súly alatt van rajta gyújtás....
ez jó dolog mert ha kerékre vágod és leesel a motor nem szökik meg!
de van 3 állásu, amugy persze Slim is letagadhat pár évet a 92-es motorjábol :)
viszont ezek után azért levetetném az idomokat meg az ülést megnézni h hol van még talán gányolva az elektronika... de ettöl még ennyit sztem megérhet, nem kérnek érte sokat, mondhatni ahhoz képest h 2 honapja ujitották gyanusan olcso :)
JAh,az évjárat talán rendben,de látatlanban én is mondhatnám az én 91esemről,hogy 94es.Igazán sok különbség nincs.Sőt nagyon nem is láttam,talán a tank formája kicsit eltér.
Meg kell nézned személyesen,ki kell próbálnod...és akkor majd megtudod,hogy megér neked annyit amennyi.Ami sztem nem sok...
Hello Dt-sek egy kis segítséget szeretnék kérni mert néztem egy motor-t és arról kéne nekem pár info
itt ez a link ezen van a moci (erről kellene mondani pár dolgot h pl mien ez az évjárat, hogy néz ki márint ennnek ilyen-nek kell lenni az állapotának és pl hogy kinézetre hogyha valaki tud bárki bármi hibát mondani vagy ennek az évjárat-nak a tulajdonságairól valamit akkor írjon) és kiváncsi lennék h megéri-e szerintetek az árá?
A választ előre is köszönöm:)
http://www.hasznaltauto.hu/2526965_yamaha
_dt_1994
nah ha kell a szakadt, akkor megkérdem mennyit kér érte, annyira nem cinkes csak a nagyrészt idom hiányzik rola, meg az indexek se müködnek, föleg azért mert nicnsnenek, meg le vannak törve, szoval ilyen dolgokat elszenvedett, de a motorja az fasza neki, megy is egész jol, spanomé megkérdem mennyit akar érte kapni, aztán ha nem mond faszságot meg mondja h el akarja adni tényleg (mert már mondta) akkor megadom az MSNjét meg mondom neki h huzza fel a seggét a netre
ez jó dolog mert ha kerékre vágod és leesel a motor nem szökik meg!
egyébként tényleg szinte gyanúsan olcsó!